Locale Altele
Duminica, 14 Aprilie 2024
Dum, 14 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Britney, goală-puşcă în noul videoclip - VIDEO
Libertatea  - Luni, 13 Octombrie 2008

Britney Spears face furori cu noul ei videoclip “Womanizer”. Nu numai că melodia se anunţă deja a fi un hit, dar pe lângă faptul că diva muzicii pop dansează provocator, ea este şi extrem de sexy şi poate fi admirată doar în costumul Evei.

Britney Spears şi-a revenit în mod spectaculos, depăşind perioada ei de “rătăcire”. După ce a primit trei premii MTV, anul acesta, pentru piesa “Piece of me”, cântăreaţa a promis că va reveni cu un nou hit incendiar şi s-a ţinut de cuvânt.

Ea le-a pregătit o surpriză fanilor ei, în noul videoclip, “Womanizer”, difuzat pentru prima oară sâmbătă, în SUA. Diva a renunţat la orice inhibiţie şi s-a lăsat filmată în toată splendoarea ei. Videoclipul debutează cu o scenă în care controversata solistă de 26 de ani este goală-puşcă într- o saună, lăsându-şi admirată noua siluetă şi trupul tonifiat, acoperindu-şi zonele intime doar cu mâinile.

Apoi, vedeta se transformă, pe rând, într-o blondă îmbrăcată într-un neglijeu sexy, într-o secretară cu ochelari cu rame negre şi părul mai scurt şi brunet şi într-o barmaniţă extrem de atrăgătoare, cu părul roşcat şi mai lung, îmbrăcată într- un costum de piele, mulat.

Ea pare o adevărată devoratoare de bărbaţi, pe care îi seduce şi apoi trece, indiferentă, mai departe. “Womanizer” este primul hit şi apare pe noul album al cântăreţei, intitulat “Circus”, care va fi lansat pe 2 decembrie, când Britney împlineşte 27 de ani.

Tags: britney spears  goala  videoclip  womanizer  


10471 vizite
Distribuie pe