Locale Altele
Vineri, 19 August 2022
Vin, 19 Aug 2022
Moni, curtată de lesbiene
Agenda  - Joi, 6 Noiembrie 2008
Dupa ce s-a pipait si sarutat cu o prietena - apropiata, din cate se pare - intr-un club bucurestean, Moni nu mai poate scapa de admiratoare.

Mai multe lesbiene au incercat de atunci sa o agate, dar nici macar una nu a reusit. Nu de alta, dar bacauanca are sot si este o nevasta fidela. si, daca este sa se pupe pe gura, se pupa numai dupa miezul noptii si dupa ce alcoolemia depaseste un anumit prag de inocenta.

Fosta domnisoara Gabor este amuzata nevoie-mare de tot ceea ce se intampla si, tocmai din acest motiv, recunoaste fara menajamente ca a devenit obiectul pasiunii femeilor. „M-a sunat la un moment dat o fata care mi-a spus ca este sosia mea. Avea o voce subtire, foarte ciudata, imi vorbea pe un ton senzual. Eu, reticenta, am intrebat-o ce doreste, iar ea mi-a zis ca i-ar face mare placere sa ne intalnim in ziua respectiva, la o cafea. Evident ca am refuzat-o”, a declarat Moni.

Dar de ce este oare atat de evident?! Cine stie, poate ca intentiile „senzualei” nu erau deloc necurate. Ori, daca tot era sosia ei, poate avea sa ii propuna un targ din care ambele ar fi iesit bine, gen „Print si Cersetor”. in timp ce „senzuala” ar sta alaturi de Iri si de Irina, ca o sotie iubitoare si o mama ocrotitoare ce ar trebui sa fie, adevarata Moni Columbeanu si-ar putea face de cap oriunde si pana la ce ora si-ar dori, cu orice si oricine ii pofteste inimioara.

Tags: monica columbeanu  lesbiene  curtata  
2221 vizite
Distribuie pe