Locale Altele
Duminica, 3 Martie 2024
Dum, 3 Mar 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieEvenimentITAstronomieBiologieClimaGadgetEnergiaAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cum arată noul Windows 7
Gândul  - Miercuri, 13 Mai 2009

De câteva zile, o versiune „aproape finală“ a Windows 7 poate fi descărcată oficial de pe site-ul Microsoft şi utilizată gratuit până în vara lui 2010 de către orice utilizator de PC.

Noul sistem de operare poate fi descărcat de
aici. De asemenea, înainte de a testa pe computerul dumneavoastră noul Windows 7 e recomandat să testaţi compatibilitatea PC-ului prin intermediul Windows 7 Upgrade Advisor.

Corporaţia Microsoft a anunţat că următoarea generaţie de Windows este gata de a fi scoasă pe piaţă la timp pentru viitorul sezon al cumpărăturilor de sărbători.

Publicarea versiunii Windows 7 RC1 arată că sistemul de operare va fi gata înainte de termenul limită oficial din ianuarie 2010. Windows 7 va înlocuit Windows Vista, lansat în 2006, prea târziu însă pentru a prinde sezonul cumpărăturilor de sărbători.

Microsoft a garantat upgradeuri Vista gratis pentru cei care au cumpărat sisteme cu XP preinstalat. Cu toate acestea, gigantul software a fost criticat în momentul în care s-a dovedit că unii utilizatori nu aveau calculatoare destul de puternice pentru a rula o versiune completă Vista.

Lansarea Windows 7 în timp util pentru a prinde următorul sezon al cumpărăturilor de sărbători ar putea duce şi la o creştere a vânzărilor de computere, care a stagnat din cauza recesiunii economice.

Tags: windows 7  versiune  noua  
4822 vizite
Distribuie pe