Locale Altele
Duminica, 19 Septembrie 2021
Dum, 19 Sept 2021
O jurnalistă de la CNN, "teleportată" de la Chicago la New York - VIDEO
Gândul  - Miercuri, 5 Noiembrie 2008

Telespectatorii postului american de ştiri CNN au fost martori marţi seară la o premieră în televiziune, în timpul alegerilor prezidenţiale din SUA, după ce postul a utilizat o hologramă pentru a "teleporta" o jurnalistă de la Chicago la New York.

La fel ca în serialul Războiul Stelelor, comentează AFP, prezentatorul politic Wolf Blitzer s-a adresat unei imagini tridimensionale reprezentrând-o pe corespondenta Jessica Yellin, creând impresia că aceasta s-ar afla în unul din studiourile televiziunii, la New York. Postul CNN a anunţat că este vorba despre o premieră în istoria televiziunii.

Jurnalista a apărut sub forma unei imagini puţin tremurândă şi strălucitoare, pentru o scurtă conversaţie cu prezentatorul, apoi a dispărut brusc. "Eşti o superbă hologramă!", i-a spus Blitzer colegei sale.

Yellin a explicat ulterior telespectatorilor că de fapt ea se afla la Chicago, unde 35 de camere de luat vederi erau pe punctul de a o filma din toate unghiurile într-un loc special.

"Mi-au filmat corpul din diferite unghiuri. Am continuat astfel tradiţia prinţesei Leia" Amidala, eroina din seria Războiul Stelelor, a regizorului american George Lucas.

Pe ecran apărea menţiunea: "Jessica Yelling prin hologramă din Chicago. În direct".

Tags: CNN  holograma  premiera  


2625 vizite
Distribuie pe