Locale Altele
Marti, 7 Decembrie 2021
Marti, 7 Dec 2021
Dacia aduce Stepway în România
Evenimentul Zilei  - Vineri, 12 Iunie 2009
Versiunea mai robustă a modelului Sandero, prezentată, în premieră, luna trecută, la Salonul Auto de la Barcelona, va fi disponibilă, de săptămâna viitoare, şi în showroom-urile de la noi.

Dacia va lansa, săptămâna viitoare, modelul Sandero Stepway în România, a anunţat compania de la Piteşti.

Stepway, prezentat în premieră, în luna mai, la Salonul Auto de la Barcelona, este, în fapt, o reinterpretare a hatchback-ului Sandero şi, practic, aceeaşi maşină pe care grupul Renault o comericializează, începând de la finele anului trecut, în America de Sud sub numele Renault Sandero Stepway.

Stepway vine cu un design mai robust decât modelul din care a fost derivat. Modificările au privit garda la sol, care a fost mărită (cu aproximativ 20 de milimetri), pragurile şi barele de protecţie, cărora li s-a dat o tuşă cromată, barele de pavilion longitudinale şi partea finală a eşapamentul, şi ea împodobită cu crom strălucitor.

Sandero Stepway oferă o garanţie de trei ani sau 100.000 de kilometri şi va fi echipată cu un motor de benzină de 1.6 litri şi 90 de cai-putere sau unul pe motorină, 1.5 dCi, cu 70 CP.

Stepway nu are tracţiune integrală, dar oferă sistemul ABS Bosch 8.1 cu repartitor electronic de frânare (EBV), asistenţă la frânarea de urgenţă (AFU) şi două airbag-uri frontale, pentru şofer şi pentru pasagerul din dreapta.

Primele maşini vor fi livrate în septembrie. Preţul pentru România nu este cunoscut în acest moment, urmând a fi comunicat.

În Brazilia, Renault Sandero Stepway are un preţ de plecare de 41.790 de reali, echivalentul a 14.695 de euro.

Tags: dacia  sandero  stepway  
2197 vizite
Distribuie pe