Locale Altele
Miercuri, 6 Iulie 2022
Mie, 6 Iul 2022
VW Golf VII, prezentat din greşeală
Evenimentul Zilei  - Marti, 6 Octombrie 2009
Silueta viitoarei generaţii a celebrului compact german a apărut, preţ de câteva momente, într-un clip publicitar al mărcii Volkswagen.

Până la apariţia oficială a modelului VW Golf VII mai sunt cel puţin trei ani. Revista britanică ”Auto Express” pretinde însă că ştie deja cum va arăta viitoarea generaţie a celebrului compact german.

Cele două fotografii postate pe site-ul publicaţiei, care înfăţişează automobilul, sunt, în fapt, schiţele realizate de un artist, după câteva cadre desprinse dintr-un clip de prezentare Volkswagen.

Cu sau fără voia sa, grupul german a introdus în respectivul material publicitar câteva instantanee în care poate fi observat foarte limpede un designer care lucrează la mulajul din ipsos al unui model – după toate aparenţele, unul compact.

Parcă pentru a întări ideea că a fost vorba de o apariţie neprogramată, respectivele cadre au fost scoase din clip, la foarte scurt timp după premieră.

Dacă realitatea va proba acest lucru, atunci cel mai de succes model din segmentul C se va apropia şi mai mult de imaginea actualului coupe VW Scirocco - automobilul prin intermediul căruia a fost introdus noul limbaj estetic gândit de directorul de design al grupului, Walter de Silva.
Tags: vw  golf 7  foto  
5188 vizite
Distribuie pe