Locale Altele
Duminica, 26 Martie 2023
Dum, 26 Mar 2023
Câştigă un wellness week-end cu Şcoala de şoferi First Drive
SM Online  - Vineri, 6 Mai 2011

Cei care se înscriu până în data de 15 iunie la cursurile Şcolii de şoferi First Drive au şansa de a câştiga un week-end de vis la un hotel de 4 stele din Cegléd (Ungaria). Hotel Aquarel face parte din reţeaua Best Western şi îşi aşteaptă clienţii cu servicii specifice de wellness într-un sfârşit de săptămână cu adevărat relaxant.


 

Pachetul wellness include cazarea în regim demipensiune pentru două persoane şi acces nelimitat la piscină, jacuzzi şi saună

 

Tot ce trebuie să faceţi este să vă înscrieţi pentru cursurile Şcolii de şoferi First Drive din Piaţa Eroii Revoluţiei nr.5, unde veţi beneficia de condiţii de studiu excelente într-o sală dotată cu aparatură modernă, cu instructori experimentaţi şi la cele mai bune preţuri din oraş.

 

Fiecare client care se înscrie în această perioadă la cursuri beneficiază automat de o reducere de 15% din preţ, iar ca bonus primeşte un pachet cu manuale în valoare de 50 RON. Cursurile sunt predate în limbile română şi maghiară, la alegere.

 

Toţi cei înscrişi până la 15 iunie la First Drive participă automat la tombola prin care pot să câştige wellness week-end-ul de la Hotel Aquarel din Cegled. Tragerea la sorţi va avea loc în data de 17 iunie, iar numele câştigătorului va fi publicat pe SM Online.

 

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0753-015006.

8076 vizite
Distribuie pe