Locale Altele
Miercuri, 24 Iulie 2024
Mie, 24 Iul 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoEvenimentAutoMotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Chevrolet DragRacing, cel mai mare eveniment automobilistic din regiune
Chevrolet Drag Racing Team  - Marti, 17 Mai 2011

Un nou eveniment automobilistic de amploare va fi organizat pe Aeroportul Internaţional Satu Mare. Chevrolet DragRacing, organizat pentru al treilea an consecutiv în judeţul nostru, se va desfăşura în 11 iunie.

 

Concursuri de accelerare în 24 de categorii, pentru maşini de stradă şi cele special construite, elemente de show auto şi moto, programe de timp liber pentru toate gusturile şi toate vârstele, în special tineret - toate la cel mai mare eveniment automobilistic din Nord-Vestul Transilvaniei: Chevrolet DragRacing 2011.

 

Evenimentul, aflat la cea de-a treia ediţie, va fi singura etapă română a Campionatului Central European de Accelerare (CEDC), unde se vor întrece şoferi din cinci ţări din centrul Europei, respectiv singura etapă cu posibilitatea de a strânge puncte pentru Campionatul Naţional de Accelerare Auto a României. Totodată, pentru şoferii din judeţul Satu Mare este în pregătire competiţia „de casă” - Cupa Satu Mare.

 

Demonstraţii pe două şi patru roţi: anul acesta, în premieră, sunt invitaţi „magicienii” show-urilor moto din Ungaria, care vor oferi demonstraţii drag-bike şi prezentări de accelerare moto, nemaivăzute în zona noastră până acum.

 

Cea mai mare petrecere automobilistică din regiune aduce şi un element de noutate, respectiv programe de petrecere în aer liber - echipa Joy Beach Carei va amenaja o întreagă arenă de party, care în cursul zilei va oferi programe de animaţie, iar după apusul soarelui petrecere cu o echipă de DJ.

 

Înscrierile la concursurile desfăşurate în acest an se fac începând din 1 iunie pe adresa satumare@dragracing.ro, regulamentul şi toate informaţiile vor fi publicate pe pagina oficială a evenimentului, www.chevrolet.dragracing.ro

 

Partenerul principal al evenimentului este Chevrolet West Satu Mare, maşina oficială a evenimentului este noul Chevrolet Aveo – care va fi pusă la dispoziţia vizitatorilor pentru drive test. Partenerul oficial este Garanti Bank, distracţia este garantată de Ştrandul Termal Carei.

Aeroportul Internaţional Satu Mare este pus la dispoziţia organizatorilor de Consiliul Judeţean Satu Mare, obiectivele instituţiei fiind mediatizarea serviciilor Aeroportului, a facilităţilor de zbor şi promovarea turistică a judeţului Satu Mare.

 

Organizatorii evenimentului: AutoSportClub şi GergBog, Dragracing Hungary şi Dragracing Events Romania. Cu program detaliat şi alte noutăţi revenim săptămâna viitoare.

7674 vizite
Distribuie pe