Locale Altele
Miercuri, 24 Iulie 2024
Mie, 24 Iul 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoEvenimentAutoMotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bikerii au invadat Sătmarul
Florin Răchitan  - Sambata, 5 Mai 2012

Prima acţiune la început de sezon motociclistic a reunit sâmbătă sute de bikeri din judeţele Satu Mare, Maramureş şi Sălaj într-o caravană ce a trecut prin toată regiunea, cu opriri în oraşele de pe traseu.
 


Caravana a fost organizată în cadrul campaniei „Respect în trafic” cu scopul de a atrage atenţia şoferilor asupra prezenţei motocicliştilor în trafic, pentru a reduce numărul accidentelor de circulaţie.

 

Membrii cluburilor organizatoare - Dust Riders din Tăşnad, MMC din Zalău, Viking MC din Satu Mare si Rock’n’Road din Baia Mare – au aprcurs 250 km, prin cele trei judeţe, iar la Satu Mare au ajuns la orele amiezii, făcând un popas mai lung în Centrul Nou.

 

Aceasta a fost ocazia perfectă pentru a-şi etala motoarele în faţa curioşilor, pentru a se reîntâlni cu prietenii pe care nu i-au văzut de anul trecut şi pentru a planifica următoarele etape ale traseului, ce a mai cuprins opriri în oraşele Baia Mare, Cehu Silvaniei şi Zalău. 

Bikerii ajung sâmbătă seara pe Meseş, la Popasul Romanilor, unde îi aşteaptă o masă festivă şi diverse activităţi cultural-distractive.

9030 vizite
Distribuie pe