Locale Altele
Joi, 28 Septembrie 2023
Joi, 28 Sept 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoEvenimentAutoMotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sandero cu motor economic
Evenimentul Zilei  - Luni, 2 Februarie 2009
Dacia va lansa pe piaţa românească, în prima parte a anului, modelul Sandero echipat cu un motor pe benzină mai economic, de 1,2 litri, care dezvoltă 75 de Cai Putere (CP), iar pe parcursul lui 2009 vor mai fi disponibile în Europa versiunile pe GPL ale Sandero, Logan Sedan şi Logan MCV (break).

"Nu avem un calendar exact al lansărilor pe ţări, însă pentru piaţa românească pot confirma lansarea modelului Sandero cu motor de 1,2 litri  în prima parte a anului", a declarat Silviu  Sepciu, şef Serviciu relaţii cu presa în cadrul Dacia, pentru Mediafax.

Modelele Sandero şi Logan, echipate cu motor de 1,2  litri vor fi disponibile în Europa în acest an, nefiind fixat un calendar exact  pentru fiecare stat în parte.  

De asemenea, Sandero şi Logan cu propulsoare de 1,4 litri adaptate la funcţionarea pe GPL, precum şi Logan MCV (break) cu motor de 1,6 litri cu GPL, vor fi lansate în decursul lui  2009 în Europa,  se arată într-un comunicat al companiei Renault.

În afară de Sandero cu motor de 1,4  litri pe GPL,  celelalte două modele sunt deja disponibile pe piaţa românească.      

Pentru piaţa  românească  este  aşteptată  introducerea  motorizărilor diesel pe Dacia Sandero  până  la  sfârşitul  primului  trimestru, potrivit declaraţiilor de la jumătatea lunii ianuarie ale directorului  comercial  al Dacia, Jacques Daniel. 
Tags: sandero  motor  economic  
1922 vizite
Distribuie pe