Locale Altele
Miercuri, 22 Mai 2024
Mie, 22 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoEvenimentAutoMotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Iată noul Sandero SUV !
Libertatea  - Joi, 25 Septembrie 2008
Renault a lansat pe piaţa din Brazilia noul model Sandero Stepway, versiunea SUV a modelului Dacia Sandero.
 
Renault îl denumeşte pe Stepway "o variantă Urban Sport" a lui Sandero. SUV-ul compact al francezilor beneficiază de elemente estetice care îl scot în evidenta şi il recomandă ca făcând parte din segmentul de piaţă al off-roaderelor.

Garda la sol este ridicată, până la nivelul de 18.5 centimetri, spoilerele sunt specifice rulării pe teren accidentat, apar bare de amarare pe plafon, grila este mărită în dimensiuni iar bullbar-ul din partea frontală încheie peisajul Stepway.

Conform celor de la Renault, poziţia la volan este şi ea ridicată, completând oferta tehnică a modelului. Sub capota lui Sandero Stepway fabricat în Brazilia găsim o unitate 1.6 Hi-Flex cu 112 CP, care transmite putere celor două punţi prin intermediul unei cutii de viteze cu 5 rapoarte.
 
În versiunea europeană, adică cea îngrijită sub sigla Dacia, modelul Sandero Stepway va beneficia cel mai probabil de propulsorul 1.6 16v 105 CP. Din primele fotografii cu primul SUV care va purta emblema Dacia, observăm că modelul de serie este o copie fidelă a versiunii concept – Stepway.

În Brazilia, preţul de pornire al modelului Sandero Stepway este de 18.500 şi ajunge până la 19.800 de euro.
Tags: sandero  suv  dacia  renault  
7673 vizite
Distribuie pe