Locale Altele
Duminica, 24 Octombrie 2021
Dum, 24 Oct 2021
Noua Skoda Superb, cu emisii reduse de CO2
West Car Satu Mare  - Joi, 26 August 2010

Gama motorizărilor diesel pentru modelul Superb este extinsă cu un motor în patru cilindri, care s-a impus deja în gama modelului Octavia. Mulţumită puterii mari şi a cuplului maxim de 250 Nm, oferit între 1500-2500 min-1, acest propulsor elastic este ideal atât pentru oraş, cât şi pentru şosea.

 

Tehnologia de ultimă oră, Common Rail, conferă motorizării o funcţionare lină, în condiţiile unui consum redus. Motorul va fi disponibil cu transmisia manuală cu cinci trepte de viteză.

 

Acest motor modern urmează trend-ul de Downsizing: cilindree mai mică, cu putere mai mare. Astfel este posibilă combinarea caracterului economic şi ecologic cu o conduită dinamică excelentă.

 

Superb 1.6 TDI CR are un consum mixt senzaţional de doar 5 l/100 km, îndeplineşte condiţiile normei de poluare EU5 şi este cel mai economic Superb din gama diesel. Datorită emisiilor CO2 reduse (130 g/km mixt), contribuie în mod semnificativ la reducerea valorii medii a emisiilor modelelor Škoda.

 

“Suntem foarte mândri de motorul 1.6 TDI CR, care reprezintă o completare a ofertei de motoare cu injecţie directă. Gama Superb oferă astfel injecţia directă pentru toate cele zece motoare diesel. Motorul 1.6 TDI CR este combinaţia ideală dintre tehnologia de ultimă oră, economicitate şi ecologie. Este o motorizare complexă, care asigură o conduită dinamică excelentă în toate situaţiile”, spune Eckhard Scholz, membrul consiliului de administraţie al Škoda Auto, coordonatorul domeniului pentru Dezvoltare Tehnică.

3032 vizite
Distribuie pe