Locale Altele
Joi, 18 August 2022
Joi, 18 Aug 2022
Noua Skoda Superb, cu emisii reduse de CO2
West Car Satu Mare  - Joi, 26 August 2010

Gama motorizărilor diesel pentru modelul Superb este extinsă cu un motor īn patru cilindri, care s-a impus deja īn gama modelului Octavia. Mulţumită puterii mari şi a cuplului maxim de 250 Nm, oferit īntre 1500-2500 min-1, acest propulsor elastic este ideal atāt pentru oraş, cāt şi pentru şosea.

 

Tehnologia de ultimă oră, Common Rail, conferă motorizării o funcţionare lină, īn condiţiile unui consum redus. Motorul va fi disponibil cu transmisia manuală cu cinci trepte de viteză.

 

Acest motor modern urmează trend-ul de Downsizing: cilindree mai mică, cu putere mai mare. Astfel este posibilă combinarea caracterului economic şi ecologic cu o conduită dinamică excelentă.

 

Superb 1.6 TDI CR are un consum mixt senzaţional de doar 5 l/100 km, īndeplineşte condiţiile normei de poluare EU5 şi este cel mai economic Superb din gama diesel. Datorită emisiilor CO2 reduse (130 g/km mixt), contribuie īn mod semnificativ la reducerea valorii medii a emisiilor modelelor Škoda.

 

“Suntem foarte māndri de motorul 1.6 TDI CR, care reprezintă o completare a ofertei de motoare cu injecţie directă. Gama Superb oferă astfel injecţia directă pentru toate cele zece motoare diesel. Motorul 1.6 TDI CR este combinaţia ideală dintre tehnologia de ultimă oră, economicitate şi ecologie. Este o motorizare complexă, care asigură o conduită dinamică excelentă īn toate situaţiile”, spune Eckhard Scholz, membrul consiliului de administraţie al Škoda Auto, coordonatorul domeniului pentru Dezvoltare Tehnică.

3227 vizite
Distribuie pe