Locale Altele
Marti, 21 Mai 2024
Marti, 21 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoEvenimentAutoMotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Oferte de criză pentru cele mai sexy maşini, la Autobari
SM Online  - Marti, 5 Octombrie 2010

Dacă cineva consideră că vremurile acestea de criză nu prea sunt potrivite pentru achiziţionarea unei maşini, înseamnă că nu a intrat niciodată într-un showroom Autobari. La Satu Mare aveţi ocazia să prindeţi cele mai bune oferte de maşini noi sau second-hand şi să primiţi ca bonus şi o vacanţă la Moeciu.

 

Autobari este dealer autorizat al mărcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Ssang Yong şi Fiat Profesional, pentru judeţele Maramureş şi Satu Mare.

        

La showroom-ul de pe Drumul Careiului nr.2/4, tel. 0361-402670 sau 0744-582570, vis-a-vis de Restaurantul Lotus, respectiv la parcul auto de pe Bulevardul Lucian Blaga nr. 212, tel. 0361-422442, consilierii Autobari îşi întâmpină clienţii cu următoarea ofertă:

 

Automobile noi – mărcile Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Ssang Yong şi Fiat Profesional. Portofoliul firmei acoperă atât modelele din clasele mici (Panda, Punto), cât şi medii şi mari (Linea, Bravo, Croma) pentru toate necesităţile cotidiene de utilizare.

Segmentul „premium” se distinge prin Alfa Romeo 159 sau Lancia Delta, in timp ce gama „off-road” este completată de Rexton sau Kyron. Principalul atuu rămâne segmentul autovehiculelor utilitare uşoare, unde Ducato şi Doblo sunt principalii jucători ai pieţei de profil. Toate aceste autovehicule beneficiază de garanţie de până la 5 ani.

 

Automobile de ocazie – atât din portofoliul propriu, cât şi al altor mărci, pentru a acoperi nevoile celor care doresc o maşină rulată certificată (km, stare generală), ca alternativă mai accesibilă. Pentru înmatricularea acestora nu se plătesc taxe suplimentare.

 

Oferte speciale – care ţin în acest moment mai ales de Programul de înnoire al Parcului Auto Naţional şi care înseamnă cel mai mic preţ pe care îl puteţi plăti pentru un autoturism nou prin valorificarea a maxim 3 tichete valorice.

Spre exemplu: Fiat Linea 1.4 cm3  77CP Active (12.766 Euro - preţ listă) poate fi achiziţionat acum prin acest program la numai 6.950 Euro TVA inclus. Oferta Remat se cumulează cu promoţiile existente şi se aplică la nivelul întregii game Fiat. Totodată, pentru autovehiculele cu o prezenţă îndelungată în stocul central există „lichidări de stoc” periodice care aduc cu sine discount-uri atractive.

 

Soluţii de finanţare – adaptate fiecărui client, persoane fizice sau juridice, atât pentru autovehicule noi, cât şi pentru cele de ocazie. Autobari agreeaza toate instituţiile financiare de creditare existente pe piaţa românească şi colaborează cu cele mai importante societăţi de leasing: VB Leasing, Impuls Leasing, Motoractive Leasing etc. Cele mai importante produse de leasing financiar oferă persoanelor juridice aprobarea în sistem „ASSET” cu avans începând de la 10%, precum şi aprobarea instant, indiferent de venituri, persoanelor fizice care aleg produsele Fiat 50.

 

Închirieri auto – bazate pe existenţa unui parc de autovehicule de persoane, cât şi utilitare aflate în garanţie şi în stare optimă, cu service şi toată documentaţia de drum  la zi ( RCA, CASCO, vignete, ITP).Tarifele încep de la 16 Euro+TVA/zi (Fiat Panda) şi 25 Euro+TVA/zi pentru utilitare (Fiat Doblo Maxi) şi variază în funcţie de perioada de închiriere şi kilometri parcurşi.

 

SUPEROFERTA sezonului este o vacanţă de 4 zile la Moeciu, pe care Autobari o oferă din oficiu tuturor clienţilor care achiziţionează orice model Fiat în lunile octombrie şi noiembrie.
 

 

Clienţii Autobari nu sunt uitaţi nici după ce ies cu maşina din parcul auto. Lor li se asigură o gamă completă de servicii after sales, atât pentru mărcile reprezentate - Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Ssang Yong, Volvo - cât şi pentru o gamă largă de modele ale mărcilor  Opel, VW, Mercedes, Renault - Dacia,  aflate în baza de date a testerelor deţinute şi autorizate de R.A.R.                                                                                   


Consiliere service
– consilierii Autobari vă stau la dispoziţie pentru a vă furniza soluţii optime şi toate informaţiile despre produsele şi serviciile oferite.

 

Lucrări de întreţinere conform planului de mentenanţă – printr-o îngrijire corespunzătoare şi regulată prelungiţi durata de viaţă şi valoarea de revânzare a autoturismului dumneavoastră.

 

Mecanică – lucrările de complexitate dedicate fiecărei mărci şi autovehicul sunt rezolvate cu maximă operativitate. Echipamentele tehnice de vârf şi personalul calificat sunt menite să vă ofere din prima clipă siguranţă şi încredere.

 

Electrică – specialiştii Autobari vă oferă servicii de reparaţii ale sistemelor electrice şi electronice la standarde de marcă.

 

Tinichigerie – în atelierul de tinichigerie maşina dumneavoastră va fi readusă la starea iniţială.

Accesul la baza de date a constructorului permite obţinerea unor rezultate la standardele impuse de acesta cu conservarea siguranţei active şi pasive a vehiculului. Atelierul de tinichigerie mai deţine şi un  stand de redresare şi înlocuire şasiuri.

 

Vopsitorie – personalul calificat certifică lucrări de vopsitorie de calitate garantată, iar procedura se realizează cu vopsele ecologice, beneficiind de cabină de vopsit şi laborator propriu de vopseluri, în concordanţă cu tehnologia aplicata în uzina constructoare.

 

Diagnoză computerizată – avantajul acestui sistem este diagnosticarea mult mai rapidă a necesarului de reparaţii ale maşinii, monitorizarea parametrilor de funcţionare ce permit aplicarea de acţiuni profilactice, evitând riscul întoarcerii în service în termene nestabilite. Beneficiu – timp cât mai scurt petrecut în service.

 

Geometrie direcţie – operaţiunea care vă asigură manevrabilitate ridicată, siguranţă şi, nu in ultimul rând, o viaţă mai lungă pentru anvelope.

 

Încărcare, descărcare şi recuperare freon pentru sistemele de climatizare

 

Tractare gratuită – pe raza judeţelor Maramureş şi Satu Mare pentru toţi clienţii Autobari.

 

Spălătorie auto

 

Piese de schimb originale – sunt produse special pentru autovehiculul dumneavoastră şi garantează calitate şi siguranţă pentru a conduce liniştit, conservând în plus valoarea reziduală a maşinii.

 

Piese de schimb after market – o alternativă la piesele originale, la cele mai avantajoase preţuri.

 

Consiliere în relaţia cu asiguratorul în caz de daună – în baza convenţiilor încheiate cu asiguratorii, Autobari preia odată cu repararea maşinii şi sarcina instrumentării complete a dosarului de daună. În plus, toţi clienţii beneficiază de un voucher reprezentând 5% din valoarea devizului de reparaţii ce poate fi valorificat în bunuri sau servicii.

 

Card de fidelitate – pentru toţi clienţii care nu mai beneficiază de garanţie, Autobari oferă un card de fidelitate personalizat ce prevede preţuri speciale şi tarife preferenţiale.

 

OFERTĂ UNICĂ – doar la Autobari puteţi plăti factura de service în 3 rate, cu dobândă 0% prin CardAvantaj.


 

Pentru informaţii suplimentare, consilierii Autobari Satu Mare vă stau la dispoziţie zilnic între orele 8 – 17, la showroom-ul de pe Drumul Careiului nr. 2/4 sau la numerele de telefon 0361-402670 şi 0744-582570 ori la parcul auto de pe Bulevardul Lucian Blaga nr. 212, tel. 0361-422442.

8040 vizite
Distribuie pe