Locale Altele
Joi, 30 Mai 2024
Joi, 30 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoEvenimentAutoMotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ferrari V4 Superbike
Univers Moto  - Marti, 11 Noiembrie 2008

Desi deocamdata modelul este doar in stadiul de concept, creatia designerului israielian Amir Glinik ridica niste semne bune de intrebare.
 
Ce sanse exista de a vedea un astfel de produs in viitorul apopiat de la renumitul constructor italian de automobile? Daca se va intampla, reputatia firmei ne garanteaza cel putin cateva trasaturi mostenite de la divizia auto, printre care design, performante si unicitate. Sa speram totusi ca daca se va intampla, nu va avea o sa atat de lunecoasa.

Designul manetelor este inspirat din avioanele de lupta supersonice F16 iar in locul bordului clasic, se presupune ca vom avea un touchscreen. Computerul de bord poate realiza functii precum afisarea hartilor gps, modificarea setarilor la suspensie si bineinteles, clasicele indicatoare. Am mai putea adauga cateva bonusuri, cum ar fi un media player, monitorizarea lichidelor si calcularea greutatii.

Clasicele nu vor muri niciodata, iar garantat acesti armasari cu A.I. primitiv promit a fi ceva mai greu de strunit atunci cand vine vorba de reparatii. Totusi, avantajele majore nu sunt de neglijat iar daca nu vom vedea prea curand de la Ferrari un astfel de computer de bord, il vom vedea sigur pe anumite modele ale celor patru mari sau ale grupului bavarez BMW.

Sa nu ne imbatam insa in cuvinte, fiindca mai sunt ani buni pana sa apara primele rezultate si probabil chiar si atunci majoritatea dintre noi nu vor avea capacitatea financiara de a accede la ele. Asadar, deocamdata sa ne delectam doar cu schitele unui vizionar.

Tags: ferrari  superbike  concept  
4515 vizite
Distribuie pe