Locale Altele
Vineri, 1 Martie 2024
Vin, 1 Mar 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateViaţă sănătoasăSfatul mediculuiDietaLifestyleGalerie FotoParty Foto
Felaţia protejează femeile de cancerul la sân
Libertatea  - Miercuri, 4 Februarie 2009
Deşi acest subiect este tabu în zilele noastre şi foarte puţine persoane recunosc că practică acest "sport", felaţia este de fapt tot mai agreată de semenii noştri, iar de curând  cercetătorii americani au descoperit că reduce semnificativ riscul de îmbolnăvire de cancer la sân.

Legătura dintre cancerul mamar şi sexul oral  a fost descoperită în anul 2003 de câţiva medici din Carolina de Nord, care însă nu au dat prea multe explicaţii. Cu toate acestea ei susţin cu tărie că femeile care fac felaţii partenerilor lor şi înghit sperma, o dată sau de două ori pe săptămână, sunt cu 40% mai ferite  de cancerul la sân.

În ciuda faptului că studiul lor a fost calificat  drept "aberant", medicii au promis că vor face cercetări şi vor aduce dovezi care să le susţină teoria.

Felaţia e o practică veche de când  lumea şi pământul. În Roma Antică  sexul oral  era considerat un subiect mai tabu decât sexul anal din motive de igienă, iar în Evul Mediu biserica a reprimat sever aceste practici. Spre deosebire de acele  vremuri, anii "50 au fost anii de glorie ai sexului oral, când, cinci din 10 femeie  recunoşteau că le fac felaţii partenerilor.

Deşi se spune că plăcere mai mare pentru bărbaţi nu există, aceştia au "reclamaţiile" lor privind modul în care le sunt făcute felaţiile.

Ei se plâng mereu că femeile uită de restul corpului lor şi că scrotul şi testiculele au sensibilitatea lor, de care ele ar trebui să profite. De asemenea bărbaţii adoră ca partenerele lor  să le stimuleze penisul, de altfel foarte sensibil.


Tags: felatie  cancer  san  
9846 vizite
Distribuie pe