Locale Altele
Vineri, 7 Octombrie 2022
Vin, 7 Oct 2022
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateViaţă sănătoasăSfatul mediculuiDietaLifestyleGalerie FotoParty Foto
Spitalul Județean de Urgență Satu Mare are 20 de medici noi
Veronica Hodas  - Joi, 29 Ianuarie 2015

Potrivit bilanțului pe anul 2014 prezentat de managerul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, Paula Mare, în această instituție lucrează 20 de medici noi.

Cei 20 de medici ai SJU Satu Mare sunt angajați pe secțiile de Nefrologie, Neurologie, Endocrinologie, Reumatologie, Boli infecțioase, Radiologie și Gastroentelogie. Conform managerului, la această ultimă secție echipa este completă.

În total, numărul de posturi ocupate până la data de 31 decembrie 2014 este de 1.403.

În continuare, au fost prezentate obiectivele pe care Spitalul Județean le-a îndeplinit în anul precedent și care sunt legate de reabilitatea infrastructurii, îmbunătățirea calității serviciilor și atragerea de fonduri.

În ceea ce privește reabilitarea, anul trecut s-au amenajat: secția de Dematovenerologie în locația II, secția de Boli Interne, corp B locația II, spațiul de Neonatologie, spațiile secției Obstetrică-ginecologie, salonul VIP de la secția Obstetrică-ginecologie, clădire corp TESA.

De asemenea, secțiile de Interne și Pediatrie Tășnad s-au mutat din clădirea veche în clădirea reabilitată a fostei maternități, compartimentul de Recuperare al secției de Pediatrie Tășand a fost dotat cu echipamente de stimulare psihosenzorială pentru copiii cu dizabilități.  

În anul 2015 se dorește continuarea reabilitării infrastructurii, organizarea serviciilor administrativ-gospodărești, creșeterea veniturilor proprii și modernizarea/eficientizarea infrastructurii.

Managerul Paula Mare, face un apel la sătmăreni care doresc să doneze 2% din veniturile salariale către spital.

3222 vizite
Distribuie pe