Locale Altele
Marti, 18 Mai 2021
Marti, 18 Mai 2021
Seminar gratuit de îmbunătățire naturală a vederii
Alexandra Catargiu  - Miercuri, 2 Septembrie 2015

Seminarul gratuit „Îmbunătățește-ți Astăzi Natural Vederea“ va avea loc  în Satu Mare marti, 15 Septembrie, la Grand Mall, Str. Iuliu Maniu, Nr. 2.

Seminarul durează  2 ore și jumătate și va avea loc în două sesiuni, prima sesiune va începe de la ora 10:00 până la ora 12:30, iar a doua sesiune începe la ora 18.30 și se termină la ora 21.00, intrarea fiind gratuită.

Evenimentul este susținut de Flavius Țurcanu, care a mai susținut acest seminar despre îmbunătățirea vederii în mod natural în multe orașe din țară în anul precedent.

Flavius Țurcanu este autorul site-ului www.RenuntalaOchelari.ro,  un site care are ca scop să îi ajute pe cei cu probleme de vedere să își îmbunătățească și să își vindece vederea în mod natural.

Flavius Țurcanu  are cinci ani de experiență în acest domeniu și în ultima vreme susține o serie de seminarii gratuite prin toată țara pentru a ajuta oamenii să își îmbunătățească vederea în mod natural. Prima persoană pe care a vindecat-o a fost chiar el acum 5 ani când a reușit să renunțe la ochelari și să își recapete vederea clară.

Pentru mai multe informaţii despre îmbunătăţirea vederii şi seminariile din ţară îl putem găsi pe Flavius şi pe pagina personală de facebook: https://www.facebook.com/FlaviusTurcanu.

În cadrul evenimentului se va discuta de ce se poate îmbunătăți natural vederea, cum se poate stopa definitiv creşterea dioptriilor, modalităţi prin care vă puteţi relaxa rapid ochii, obiceiuri pentru îmbunătăţirea imediată a vederii, cum să eliminaţi instant tensiunea şi oboseala oculară, dar şi câteva secrete pentru a accelera îmbunătăţirea vederii.

Locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac pe pagina http://renuntalaochelari.ro/seminar  alegându-se oraşul Satu Mare.

Acest eveniment este dedicat atât celor care poartă ochelari de vedere, lentile de contact, cât și persoanelor cu vederea clară sau care au dureri oculare cand lucrează la calculator.

3861 vizite
Distribuie pe