Locale Altele
Marti, 21 Mai 2024
Marti, 21 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateViaţă sănătoasăSfatul mediculuiDietaLifestyleGalerie FotoParty Foto
Femeile cu şolduri late, cele mai atractive pentru bărbaţi
Gândul  - Sambata, 6 Septembrie 2008

Primul lucru la care se uită un bărbat la o femeie este lăţimea şoldurilor, pentru că o femeie lată în şolduri îi va dărui un copil sănătos, afirmă psihologii.

„Coapsele mari au fost din totdeauna o atracţie primordială pentru bărbaţi. Aceştia au convingerea că femeia care are trupul în formă de chitară este o persoană sănătoasă, iar copiii făcuţi cu ea au mari şanse să moştenească toate calităţile tatălui. O femeie lată în şolduri oferă copilului spaţiul necesar dezvoltării ca embrion. În antichitate, bărbaţii îşi alegeau partenerele după şolduri şi mărimea sânilor, tot din motivul naşterii unui copil puternic şi sănătos. Totodată, pe bărbaţi nu îi deranjează cele câteva kilograme în plus ale femeilor. Acestea sunt singurele care îşi fac griji de o anumită greutate”, susţine psihologul Hanibal Dumitraşcu. Al doilea lucru de care este atras un bărbat la o femeie este mărimea sânilor, iar apoi lungimea picioarelor.

” Când o fată ajunge la pubertate, lungimea picioarelor ei devine un semnal pentru bărbaţi că aceasta este matură din punct de vedere sexual, ceea ce e asociat cu sexualitatea. Adolescentele încep să poarte pantofi cu tocuri şi fuste scurte pentru a-şi face picioarele să pară cât mai lungi. Bărbaţilor le plac tocurile înalte pentru că acestea fac o femeie să fie mai atrăgătoare. Picioarele ei par mai lungi, îi arcuiesc spatele şi îi scot în evidenţă fundul”, afirmă Hanibal Dumitraşcu. De asemenea, specialiştii susţin că bărbaţii se mai uită la unghiile de la mâini şi cele de la picioare, pentru că, după felul în care arată acestea, bărbatul îşi dă seama cât de îngrijită este o femeie. De cealaltă parte, femeile sunt neinteresate de aspectul fizic. ”Femeile caută un bărbat care să le ofere protecţie şi suport material. Acestea îşi caută un partener dominant în societate, iar aspectul fizic nu contează aproape deloc”, susţine psihologul Dumitraşcu.

11649 vizite
Distribuie pe