Locale Altele
Marti, 15 Iunie 2021
Marti, 15 Iun 2021
Când orgasmul devine o tortură
Gândul  - Luni, 24 Noiembrie 2008

Cum a fi viaţa cuiva dacă nu s-ar bucura din când în când de un orgasm? Tristă, ar spune unii. Mai uşoară, ar spune alţii, iar aici vorbim despre femeile care suferă de sindromul excitării sexuale permanente, afecţiune ce le ţine pe acestea dintr-un orgasm într-altul.

La volan, la cumpărături, la restaurant, la examene, în timp ce fac curat prin casă, când îşi plimbă câinele, aceste femei sunt veşnic excitate până la frenezie.


Practic, în toiul unei activităţi oarecare, fără nici o implicaţie sexuală, o femeie atinsă de sindromul în cauză se poate trezi în plin orgasm, întrucât corpul ei acţionează independent de voinţă. În plus, sexul nu pare să potolească senzaţiile de la nivelul vaginului, ba mai mult, uneori accentuează excitaţia, transformând-o într-o adevărată tortură.

Vaginul fiind excitat continuu, femeia nu îşi mai poate îndeplini sarcinile sociale şi profesionale, ea nu se mai poate concentra, nu mai poate munci şi are o permanentă stare de anxietate pentru că ştie că orice vibraţie din mediul înconjurător îi va produce un orgasm.

Tags: orgasm  permanent  tortura  
3430 vizite
Distribuie pe