Locale Altele
Luni, 29 Noiembrie 2021
Luni, 29 Nov 2021
Ziua Apei sărbătorită la Satu Mare
Agenţia pentru Protecţia Mediului Satu Mare  - Joi, 21 Martie 2013

Data de 22 martie  este desemnată din anul 1993 de Adunarea Generală a Naţiunilor Unite, ca fiind  Ziua Mondială a Apei, iar tema anului 2013 este – ”Faci ceva în 2013 pentru cooperarea în domeniul apei?”.

 

Prin acţiunile organizate cu ocazia acestui eveniment ecologic, se atrage atenţia  asupra importanţei apei şi se  pledează pentru gestionarea durabilă a resurselor de apă.

 

În contextul acestui eveniment, Agenţia pentru Protecţia Mediului Satu Mare va organiza diverse acțiuni de informare și conștientizare a comunității privind importanța apei:

 

Vineri, 22 martie, începând cu ora 11.00, se va organiza în colaborare cu Grădinița ”Floare de Lotus” Odoreu o activitate ecologică de conștientizare a tinerei generații privind importanța apei. În cadrul acestei acțiuni, Grădinița ”Floare de Lotus” Odoreu va lansa proiectul Educațional Ecologic ”Ocrotind natura, ne ocrotim pe noi” .

 

Tot vineri, începând cu ora 13.00, la Complexul de educație ecologică ”Casa verde”, APM Satu Mare va organiza un seminar de prezentare a rezultatelor implementării Proiectului HURO 1001/312/1.3.4 ”Evaluarea stării ecologice a râului Someș, studiul influenței asupra stării ecologice a râului Tisa” .

933 vizite
Distribuie pe