Locale Altele
Marti, 7 Decembrie 2021
Marti, 7 Dec 2021
Bust al lui Viorel Sălăgean în comuna sa natală, Beltiug
Consiliul Judeţean Satu Mare  - Sambata, 18 Mai 2013

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a participat vineri, la Beltiug, la dezvelirea bustului omului politic, jurnalistului şi scriitorului Viorel Sălăgean. La manifestare au participat şi deputatul Octavian Petric, prefectul Eugeniu Avram şi primarul comunei Beltiug, Ioan Bartok Gurzău.

 

Adrian Ştef a declarat că acest prilej că Viorel Sălăgean este un model pentru politicienii de azi, prin eforturile pe care le-a făcut pentru dezvoltarea judeţului Satu Mare, pentru atragerea de investiţii publice în judeţ.

 

“A arătat că fiecare politician trebuie să se lupte pentru comunitatea sa, pentru oamenii pe care îi reprezintă şi care i-au acordat încrederea. Ca preşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare, am o obligaţie în plus faţă de Viorel Sălăgean: trebuie să finalizez proiectul Băilor Beltiug, al cărui iniţiator a fost. Cred că Viorel Sălăgean îşi va găsi cu adevărat liniştea doar când acest proiect va fi dus la bun sfârşit. Dumnezeu să-l odihnească în pace!” - a spus preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare.

1214 vizite
Distribuie pe