Locale Altele
Marti, 25 Ianuarie 2022
Marti, 25 Ian 2022
Roxana Constantin este Miss Ziua Oraşului Satu Mare 2013
Florin Răchitan  - Sambata, 1 Iunie 2013

O tânără de numai 14 ani, Roxana Constantin, elevă la Şcoala generală nr.10, a câştigat titlul Miss Ziua Oraşului 2013 la concursul de frumuseţe care se organizează în fiecare an cu această ocazie la Satu Mare.
 


Prinţesele clasate alături de ea pe podium sunt eleve la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, locul II revenindu-i Alexandrei Filimon, în timp ce Roxana Gavrău s-a clasat pe locul III.
 

 

Competiţia din acest an a fost deosebit de puternică, înscriindu-se frumuseţi cu adevărat impresionante, ceea ce i-a pus în încurcătură serioasă pe membrii juriului din care au făcut parte şi preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, precum şi primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, în calitate de preşedinte.


 

Până la urmă punctajele acordate au decis ordinea concurentelor pe podium şi, judecând după reacţia publicului, se pare că de data aceasta gusturile juriului în materie de frumuseţe feminină au coincis cu dorinţa majorităţii celor prezenţi sâmbătă seara în faţa scenei din Centrul Nou.

 

A fost un spectacol superb, cu multe elemente originale, pe lângă clasicele probe ale ţinutelor de zi, costumelor de baie şi rochiilor de seară, evenimentul fiind condimentat şi cu prezentări de modă şi demonstraţii de bounce-dance.


 

Un motiv special de mândrie pentru noi a fost premiul „Miss Popularitate”, acordat în baza voturilor cititorilor SM Online şi înmânat de colega noastră Veronica Hodas.

 

Câştigătoarea premiului acordat de Salonul Armizette este concurenta Ioana Tofei, care a reuşit să adune în această săptămână nu mai puţin de 940 de voturi de la prietenii şi admiratorii ei, astfel că va beneficia de un pachet de servicii de înfrumuseţare şi întreţinere corporală în valoare de 500 de lei.

2803 vizite
Distribuie pe