Locale Altele
Joi, 19 Mai 2022
Joi, 19 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Vernisaj de Arte Plastice la castelul Karolyi din Carei
Directia de Cultură Carei   - Miercuri, 10 Iulie 2013

Direcția de Cultură, Sport și Turism a municipiului Carei vă invită duminică, 14 iulie, de la ora 12.30 în Sala de Expoziții a Castelului Károlyi la vernisajul Expoziției de Artă Plastică a artiștilor Gnandt János, Stefan Gnandt și Gnándt Ferenc.

 
Cuvântul de deschidere va fi ținut de Bogdan Georgescu și Putovits Tünde. Momentul artistic va fi susținut de Putovits Ábel chitară și Beiland Arnold pian .

 

Gnandt Jánoseste pictor șiprofesor. S-a născut la Arad în 1951. Studiază la Universitatea din Timișoara, Facultatea de Pedagogie. În 1990 devine membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România. În același an se mută în Ungaria, la Békéscsaba,unde conduce atelierul de pictură al

Teatrului Jókai din județul Békés. Din 2004 este membru al Asociației Naționale a Artiștilor din Ungaria – secția de pictură.

 


Stefan Gnandt -  pictor. S-a născut în 1952 la Foieni. Absolvent al Facultății de Pedagogie din cadrul Universității din Timișoara, secția arte plastice. Din 1988 trăiește în Germania. Este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România și membru fondator al Asociației Artistice „Provinciart” din Carei.

 

GnándtFerenc -  pictor. S-a născut în 1972 la Debrecen. A absolvit Universitatea Körös din Békéscsaba și Universitatea din Pécs. A obținut premiul de pictură Tolvaly Ernő, locul II în

2011. A efectuat călătorii de studiu în Marea Britanie, Portugalia.

940 vizite
Distribuie pe