Locale Altele
Vineri, 25 Iunie 2021
Vin, 25 Iun 2021
Începe RestArt & Music Festival
SM Online  - Joi, 24 Octombrie 2013

RestArt & Music Festival este un eveniment nou în mediul cultural sătmărean, organizat de asociația SamStudia - Organizația Tinerilor și Studenților Sătmăreni.
 


Odată cu schimbarea nevoilor și a cerințelor de pe piața culturală, se impune reconfigurarea evenimentelor de natură culturală și, implicit, o reconceptualizare a ceea ce înseamnă evenimente culturale.

 

Astfel, venim cu un concept deschis, un cadru pentru dezvoltare a culturii sătmărene, în care prezentăm diverse tipuri de artă în cadrul diverselor evenimente.

RestArt & Music Festival este un eveniment independent, expresie culturală a unui grup de inițiativă din mediul nonguvernamental, grup originar din Satu Mare, în ideea în care considerăm că implicarea comunității - cu precădere a tinerilor - în organizarea și desfășurarea evenimentelor poate contribui la dezvoltare comunitară și sustenabilitate.

RestArt & Music Festival este, astfel, o sumă de evenimente care vor avea loc în perioada 25 - 30 octombrie, punctul culminant fiind performanța artistică din cadrul Filarmonicii în data de 30 octombrie a trei nume sonore: Nikolas Anadolis, Cserey Csaba și Petra Acker Quartet.

 

Dimensiunea artistică a festivalului este completată de teatru de club, concerte, degustare de vin, toate acestea contribuind la crearea un spațiu de relaxare și cultură pentru publicul sătmărean.


 

Teatru de Club: Salome
Artist: Alexandra Caras Cluj-Napoca
25 Octombrie 2013, ora: 22:00
Locație: Backdoor
Bilet de intrare: 7 Lei


 

Concert: Cover Band Căminul 16
25 Octombrie 2013, ora: 21:00
Locație: Vasile Lucaciu nr. 8 fostul Voodoo Club
Bilet de intrare: 5 Lei


 

Concert: Jazz
Artiști: Nikolas Anadolis, Petra Acker Quartet și Cserei Csaba
30 Octombrie 2013, ora: 19:00
Locație : Filarmonica "Dinu Lipatti" Satu Mare
Bilet de intrare: 20 Lei

1161 vizite
Distribuie pe