Locale Altele
Luni, 2 Octombrie 2023
Luni, 2 Oct 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Moment de reculegere la Castelul Karolyi din Carei
Direcția de Cultură Carei  - Marti, 29 Octombrie 2013

Castelul Károlyi a reprenzentat întotdeauna pentru careieni un veritabil Centru Cultural, unde zeci de ani, careieni și nu numai, și-au dedicat o parte din viață slujirii actului cultural, reușind să facă ca acest mic oraș să fie trecut cu litere mari pe harta culturii naționale. 

 

Fie că au fost angajați ai unor instituții precum Casa de Cultură, Casa Pionierilor, Clubul Elevilor, Muzeul Municipal sau Biblioteca Orășenească, fie că au frecventat cursurile acestor instituții sau au fost membrii unor ansambluri sau formații, sute sau chiar mii  de careieni pasionați de cultură s-au transformat în  adevărați artiști, devenind astfel adevărate

exemple pentru  comunitate.

 

Mulți dintre aceștia au trecut în neființă dar amintirea lor va rămâne veșnic vie pentru noi.

 

Ca și în fiecare an, Direcția de Cultură Carei își aduce aminte de foștii colegi și colaboratori plecați dintre noi, prin afișarea numelor acestora pe două panouri amenajate la intrarea în Castel din partea Monumentului Ostașului Român..

 

Momentul de reculegere va avea loc în data de 31 octombrie de la ora 18.00. Îi invităm pe toți cei care doresc să le aducă un omagiu, să vină la Castel și să aprindă o lumânare în memoria lor. Panourile vor rămâne expuse până în data de 4 noiembrie.

 

1219 vizite
Distribuie pe