Locale Altele
Joi, 6 Mai 2021
Joi, 6 Mai 2021
Maestrul Tudor Gheorghe va susține un concert extraordinar la Carei
Direcția de Cultură și Sport Carei  - Marti, 15 Aprilie 2014

Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei vă invită la concertul extraordinar susținut de maestrul Tudor Gheorghe, joi, 15 mai 2014 de la ora 18.00 la Casa Comunitară Sf. Ladislau (fostul Club 9 Mai) în cadrul turneului național intitulat „Lecția”.

Biletele se găsesc de luni până vineri între orele 9.00 – 15.00, în afară de sărbătorile legale, la Centrul Cultural al municipiului Carei (în incinta Castelului Károlyi, intrarea dinspre Monumentul Ostașului Român). Prețul unui bilet este de 40 lei.

Pentru publicul din nord-vestul țării reprezintă o ocazie unică de a fi martor la un eveniment de asemenea anvergură, iar pentru careieni posibilitatea reîntâlnirii cu maestrul după aproape douăzeci de ani.

„Dicţionarul explicativ al limbii române dă cinci definiţii pentru cuvântul „lecţie”. Departe de a cădea în didacticism, spectacolul meu ”Lecţia” are câte ceva din toate cele cinci definiţii. De la pledoaria pentru păstrarea curăţeniei limbii române, la redescoperirea primelor manifestări literare prezentate cu umor, unele sub formula „ştiaţi că?”, de la candoarea exprimării poetice a iubirii, romantice sau erotice, până la cea mai frumoasă poezie de dragoste şi până la cum ne-am pierdut vocalele din cuvinte sau despre ce n-ar trebui să uităm: să iubim. Iată câteva din temele pe care le vom dezbate în spectacolul Lecția.” Tudor Gheorghe

689 vizite
Distribuie pe