Locale Altele
Joi, 21 Octombrie 2021
Joi, 21 Oct 2021
Programul manifestărilor de Ziua Pământului la Satu Mare
Asociația ACT 4 U Satu Mare  - Miercuri, 25 Martie 2015

WWF-România lansează invitația la Ora Pământului, ajungând astfel la 7-a ediție în care încurajăm indivizi și organizații, companii, instituții publice și centre culturale din toată țara să participe la cea mai mare mișcare voluntară de mediu din toate timpurile..

Anul acesta vom stinge luminile pe 28 martie, la ora locală 20.30, alături de peste 7.000 de orașe din mai mult de 162 de țări, pentru a arăta din nou că protejarea naturii ne preocupă și că vrem mai multă determinare și acțiune concretă din partea decidenților în adresarea problemelor din ce în ce mai acute de mediu.


Anul acesta mesajul și îndemnul nostru pentru comunitatea Earth Hour din România este „Dăruiește naturii din energia ta”. Îi invităm pe români să stingă luminile în case și să iasă la o alergare nocturnă, la o tură cu bicicleta sau o simplă plimbare simbolică prin oraș, împreună cu prietenii, vecinii, familia, colegii. În loc să consumăm energie acasă, putem alege să dăruim propria energie, în aer liber

Earth Hour in Satu Mare:

Pentru data de 28 Martie Earth Hour Evolution, sloganul  campaniei Ora Pamantului in Satu Mare,  are un program plin și foarte colorat, sicel mai important e ca totul este ECO. Pentru  o zi întreagă Satu Mare devine mai verde!

12:00-15:00 :Activităţile ACT4U. Deoarece tema de anul acesta al campaniei Earth Hour, de la nivel mondial este ”Dăruiește naturii din energia ta!” ACT4U ne îndeamnă să ne amintim de jocurile copilăriei printer care și tenis cu piciorul, fuga în sac competiție, desene pe asfalt pentru cei mici, standul de promovare Act4U, mini basket, rațele și vînătorii. flashmob. Quiz-uri pentru copii cu tematică ecologică., in sensul giratoriu din Pta Libertatii

12:00-20:30  Satul de Lut și Asociația SamStudia ne pregătesc ateliere de creaţie, unde vom afla câte lucruri frumoase se pot face în lipsa curentului.pe platoul din fata statuii V.Lucaciu din sensul giratoriu(parc)

14:00-15:00  Critical Mass – Societatea Carpatină Ardeleană pregătește o ieșire uriașă pentru amatorii de mișcare și anume o ieșire cu bicicletele pe tot centrul orașului nostru. Scopul este să demontrăm că ciclismul este o alternativă de zece ori mai sănătoasă și de o sută de ori mai ecologică pentru mașini. Locul de întâlnire pe P-ța Libertății, în parcarea din fața Catedralei Romano-Catolice la ora 14.

14:00-18:00  Lansarea de zmeie organizată de Asociația Stea. Pta Libertatii(sens giratoriu)

20:30-21:30 Lansare de lampioane. Ca în fiecare an ACT4U va organiza lansarea de lampioane care va fi acompaniată de muzică, oameni faini și multă voie bună. In Piata 25 Octombrie

Numeroase organizatii nonprofit din Satu Mare s-au alaturat campaniei de anul acesta la initiativa tinerilor  voluntary alaturi de Asociatia ACT4U: Satul de Lut, Samstudia, Caritas, Interact,Rotaract,Crucea Rosie, Initiativa Tineretului Maghiar, Plopstock, Artis, Asociatia Stea,ConsiliulScolar Judetean al Elevilor.

Evenimentul este sustinut în parteneriat cu Primăria Municipiului Satu Mare și a Consiliului Local.

 

1386 vizite
Distribuie pe