Locale Altele
Luni, 17 Mai 2021
Luni, 17 Mai 2021
Figurine de Paște in centrul municipiului Carei
Direcția de Cultură și Sport Carei  - Vineri, 3 Aprilie 2015

Începând de vineri, 3 aprilie 2015, în centrul municipiului Carei, în zona pietonală de lângă magazinul „Oțelul” poate fi admirată o inedită expoziție de figurine de Paști.


Exponatele reprezintă motive legate de Sărbătorile Pascale, în formă de stand de fotografiere pentru copii, precum iepurașii, ouăle înroșite sau mielul de Paști.


Figurinele a fost montate în jurul orei 14:00 în prezența cadrelor didactice de la Liceul Tehnologic „Simion Bărnuțiu” Carei, a reprezentanților Direcției de Cultură a Municipiului Carei și a realizatorilor.

Exponatele sunt realizate din placaj de 8 mm, decupate , vopsite și prelucrate în atelierul de tâmplărie al Liceului Tehnologic „Simion Bărnuțiu” din Carei.


Echipa care a realizat figurinele de Paști este formată din: elevi tâmplari ai clasei a X-a D, secția maghiară de la Liceul Tehnologic „Simion Bărnuțiu”: Gnandt Bettina, Opre Alexandra, Szilagyi Melinda, Farkas Patrik, Farcas Raul, Recsei Lehel, Tilger Melinda, Kormos Barbara, Botz Edina, Konczanyi Bettina, Betuker Bernadette, Torda Kitti, Donutz Bernadette, coordonați și instruiți de Maistrul Instructor Sanislai Zoltán. La faza de proiectare o contribuție extrem de importantă a avut și Fejszés László, reprezentant al Centrului Cultural Carei.Expoziția „Figurine de Paști”, realizată de Liceul Tehnologic „Simion Bărnuțiu” Carei și Direcția de Cultură a Municipiului Carei și poate fi admirată până miercuri, 15 aprilie 2015.


Trecătorii pot să-și facă poze cu simpaticele figurine și să le trimită persoanelor dragi, ca urare de Sărbători.

581 vizite
Distribuie pe