Locale Altele
Joi, 21 Octombrie 2021
Joi, 21 Oct 2021
Spectacolul de teatru „Doctor fără voie” s-a jucat la Carei
Direcția de Cultură și Sport Carei  - Joi, 11 Iunie 2015

Membrii Asociației Culturale „Teatrul de copii” din Oradea au susţinut o reprezentaţie a spectacolului de teatru  „Doctor fără voie”, după o idee a marelui dramaturg şi om de teatru francez, Molière, în Sala „Deák Endre” a Centrului Cultural Carei, miercuri 10 iunie 2015.               

Distribuţia a fost alcătuită din tinerii elevi-actori orădeni: Victor Incze, Iulia Boroș, George Clitan,Tudor Buzle, Paula Nan, Sara Lăzău, Daria Meze, Alexandru Rusu, Alexia Boșca,Mihai Țecher, Maria Gherman, Larisa Nuțiu, Gabriel Marcu, Denis Trif, MaraBorda.               

Întâmplările pline de haz prin care trece  Sganerelle au creat o oră de bună dispoziţie în faţa unei săli pline, cei 170 de spectatori, în mare parte elevi, savurând din plin prestaţia tinerilor artişti, extrem de talentaţi.

Punerea în scenă i-a aparţinut reputatului actor orădean, Şerban Borda, pe care, de această dată, l-am putut vedea la Carei în calitate de regizor.               

Evenimentul s-a desfășurat în cadrul proiectului „Teatrul vine la tine”, proiect finanțat prin programul Bursa Talentelor 2014 al Fundației Comunitare Oradea. În cadrul acestui proiect trupa de teatru orădeană a susţinut spectacolul în mai multe oraşe, în fața a peste o mie cinci sute de spectatori: Salonta, Tinca, Tășnad, Ștei, Nucet, Valea lui Mihai, Săcuieni, Aleșd, Beiuș, Carei şi Satu Mare (unde a încheiat a noua ediţie a Festivalului de Teatru Rotaract).               

Aplauzele de la final au fost bine meritate, fiind vizibil rodul celor opt luni de muncă la acest proiect.

Viaţa culturală din România are viitor… Care creşte. Creşte prin aplauze !

 

616 vizite
Distribuie pe