Locale Altele
Luni, 15 Aprilie 2024
Luni, 15 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cel mai mare eveniment românesc din Franța e organizat de oșeni
Primăria Negreşti-Oaş  - Joi, 18 Iunie 2015

Primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, va participa duminică la Ziua Muzicii Românești la Paris, eveniment organizat în premieră de trei oșeni.

Românii din diaspora se pregătesc să sărbătorească Ziua Muzicii Românești la Paris.

Evenimentul va avea loc duminică și este organizat de Rexy Club Events, deținut de negreștenii Ana și Mircea Curiban, Magazinele Gustul de Acasă, conduse de Cristi Frățilă (din Boinești) și BoutiqueRoumanie.fr.

Evenimentul va avea loc la castelul Domaine du Clos Bourbon, Villeneuve le Comte, Rond point de l’obélisque – 77174 – www.domaineduclosbourbon.fr

”Stimata Diaspora, dupa cum v-am promis, vi s-a pregatit o surpriza de proportii, o zi autentica a muzicii romanesti in Franta. Invitati pe masura si multe alte surprize. Nu vor lipsi micii, berea la halba si multe alte suprize pe care vi le vom dezvalui pe parcurs” - anunță organizatorii pe pagina oficială de Facebook.

Invitați speciali sunt CONNECT-R, DJ SAVA & MISHA, PAVEL STRATAN, VASILICA CETERASU, FLORENTINA VLAD, SORIN CUCU, LIVIU GUTA, MADALINA COCA, DIASPORA BANDRO.

Programul va începe la ora 11.00 și se va termina la ora 24.00. Meniul de distracție cuprinde: mici pe gratar – 7 tone pe 6 gratare mari, bere la dozator: Timisoreana si Ursus – 30 de butoaie, kurtos kalacs – pe toate gusturile, vata pe bat – ca sa ii indulcim pe copii, pictura pe fata si clowni – baloane, culori si multa distractie pentru cei mici, fotografii la minut etc.

Biletul costa doar 10 euro/persoană, iar copiii au acces gratuit. Biletele au fost puse in vanzare in toate magazinele Gustul de Acasa din Paris si online pe www.BoutiqueRoumanie.fr

 

1772 vizite
Distribuie pe