Locale Altele
Sambata, 15 Mai 2021
Sam, 15 Mai 2021
Hipsterii au invadat Sătmarul! Festivalul Muzicii de Stradă
Florin Răchitan  - Sambata, 4 Iulie 2015

Cea de-a doua ediţie a Festivalului Muzicii de Stradă a început vineri seară şi, după succesul primei seri, se pare că manifestarea va intra definitiv în calendarul evenimentelor culturale organizate la Satu Mare.

Timp de trei zile, nu mai puţin de 30 de formaţii din România, Ungaria, Slovacia, dar şi locuri exotice precum Peru, urcă pe cele cinci mini-scene amplasate în Centrul Vechi, pe Aleea Coposu şi în Groapa lui Gyuszi, abordând genuri muzicale diferite, de la folk-ul românesc la jazz-blues sau fusion-uri de world music.

Pe lângă spectacolul muzical, organizatorii au pregătit surprize inspirate din alte festivaluri de acest gen din Europa: statui vii, scaune şi „canapele” făcute din cutii de bere, paleţi şi cauciucuri, decoruri retro amplasate de localurile sătmărene cele mai apreciate de publicul acestui festival.

Concertele continuă sâmbătă între orele 18 – 24 şi duminică de la ora 17, iar în ultima seară va fi desemnată şi formaţia câştigătoare a marelui premiu în valoare de 2.000 de euro. Urmăriţi desfăşurarea evenimentelor pe pagina de Facebook a festivalului!

 

1387 vizite
Distribuie pe