Locale Altele
Duminica, 3 Decembrie 2023
Dum, 3 Dec 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Câștigătorii Festivalului Muzicii de Stradă, ediția a II-a
Butka Gergo  - Luni, 6 Iulie 2015

Sătmărenii au avut parte, în acest week-end, de un program de „wellness muzical”  și asta deoarece în cele trei zile ale evenimentului, pe cinci scene şi pe străzile sătmărene au evoluat 30 de formaţii care au adus atmosfera oraşelor europene la Satu Mare.


Programul muzical a fost completat de performanţa statuielor vii, de formaţia Beatles Tribute din Satu Mare, iar show-ul incendiar Famous - Cluj Napoca a încoronat festivitatea de premiere.

Juriul concursului muzical a fost compus din:  Sergiu Berindei, membru Horea Brenciu Orchestra,  îi mulţumim pentru că deşi are un program foarte încărcat, a sosit acasă din Bucureşti să ne fie alături, Bertici Attila, reprezenantul Netmusic Group, partener şi co-organizator al festivalului încă de la naşterea ideii, iar Netmusic este partener în fiecare proiect muzical din Satu Mare și Fazekas Csilla, reprezentantul DRÄXLMAIER  Group, care a oferit premiul de 2.000 de euro al concursului muzical


Rezultate şi premii speciale:

Netmusic Group a oferit premiu pentru doi instrumentisti solisti, 2 x 200 lei: Matuz Janos si Alex Gibson din Satu Mare

Premiu pentru varietatea instrumentelor muzicale si interactivitate, in valoare de 200 de euro, oferit de societatea Design For Life: Mr. Nicu, judetul Maramures

Premiul tinere sperante, 500 lei oferit de SVD Bau: LS Band, Satu Mare

Premiu pentru cel mai tanar concurent: oferit de METAMOB, valoare 500 RON, câştigat de Raluca Dumitru, 15 ani


Premiu special: participarea în calitate de concurent în cadrul Festivalului International de Muzică de Stradă din Veszprem, să reprezinte oraşul Satu Mare: Ash Band

Premiul special: înregistrare şi includere in playlistul Balcony TV: Road to Freedom

Votul publicului pe Facebook, premiu in valoare de 1.000 RON oferit de Secondtex:  cele mai multe voturi au fost acordate trupei The Hats din Satu Mare

Premiul III în valoare de 1.000 de lei, oferit de Edmeea Trans, se acordă trupei FunKorporation din Cluj Napoca

Premiul II: un stil muzical inconfundabil: INTU Band, Ungaria

Premiul cel mare al concursului muzical s-a împărtit intre două formaţii excelente, care au performat excelent atât pe scene, cât şi pe stradă: HUNGARIDDIM din Eger, Ungaria si  KOSZIKA AND THE HOTSHOTS din Târgu Mures, felicitări!


Acest festival este un proiect 100% sătmărean şi suntem foarte mândri că avem Sponsori şi susţinători din sfera economică privată: Sponsorul Principal Zes Zollner Electronic, iar sponsorii care au denumit scenele festivalului: DRÄXLMAIER  Group, Autonet Group - A24, TransPink şi Kreativ. Mulţumim lor pentru încrederea acordată şi pentru susţinerea acestui proiect sătmărean. De asemenea avem susţinători cărora le mulţumim pentru parteneriatul excelent în organizarea evenimentului: GP Sofa, SecondTex, Design For Life, Profi Tools, SVD Bau, Metamob, Fiesta IW, Practic Electrocasnice, vă multumim pentru susţinere!

Parteneri in organizarea festivalului:

Invitaţii noştri speciali au ajuns la Satu Mare prin Edmeea Trans. Cazarea invitaţilor a fost asigurată de Hotel Dana, iar tinerii muzicieni au fost cazaţi la Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport, mulţumim No Pardon Pub, Saladbox şi chéf Bertici Kinga pentru ospitalitate! Securitatea evenimentului a fost garantată de Beta Security, menţionăm că nu a fost nici un eveniment nedorit sau incident în derularea festivalului.


Materialele de promovare au fost realizate de Colour Worlds, Promocraft, Ideea Studio şi Ramex Print, iar activitatea multimedia a fost coordonat de BeePhoto, cei cinci tineri fotografi au fost premiaţi de magazinul online Steadyshop.ro.

Pe pagina de facebook al festivalului se vor publica în curând galeriile foto şi un montaj video despre eveniment. Organizatorii, membri Asociaţiei Culturale pentru Tinerii din Satu Mare vor lua o pauză acum, deja avem idei excepţionale pentru următoarea ediţie. Mulţumim publicului sătmărean, împreună dăm viaţă oraşului!

 

 

2125 vizite
Distribuie pe