Locale Altele
Duminica, 9 Mai 2021
Dum, 9 Mai 2021
„Viața ta în 65 de minute”, în sala Studio a Teatrului de Nord
Teatrul de Nord Satu Mare  - Joi, 17 Septembrie 2015

Secția română a Teatrului de Nord vă invită să vedeți sau revedeți spectacolul „Viaţa ta în 65 de minute” de Albert Espinosa, regia Ovidiu Caiţa, miercuri 23 septembrie de la ora 20.00, în sala Studio de pe strada Horea.


Spectacolul participă în 24 septembrie (ora 18.00 - Moara Rasarit) la cea de-a XXI-a ediție a Festivalului de Teatru Scurt de la Oradea, singurul festival dedicat piesei într-un act din România, manifestare culturală cu o longevitate egalată de puţine festivaluri din ţară. Noi ne bucurăm să facem parte din această importantă sărbătoare și vă invităm să ne susțineți.


Tradusă de Luminiţa Voina-Răuţ, piesa oferă publicului de toate: iubire, pasiune, prietenie, lacrimi de bucurie şi de tristeţe. O poveste de o sensibilitate aparte, scrisă de unul din cei mai importanţi şi îndrăgiţi autori din cultura spaniolă contemporană şi jucată în peste 20 de ţări. Albert Espinosa -dramaturg, actor, scenarist şi regizor, ale cărui piese s-au jucat în Spania, Mexic, SUA, Canada şi Australia, traversând mapamondul de la un capăt la altul.

Prețul biletului: 15 lei

Informații și rezervări: 0261712106 - Agenția teatrală


Viaţa ta în 65 de minute, de Albert Espinosa

Traducerea: Luminiţa Voina-Răuţ

Scenografia: Cristian Gătina

Coregrafia: Gabriela Tănase

Regia artistică: Ovidiu Caița

Distribuția:

Lluc - Andrei Stan

Cristina - Alexandra Odoroagă

Francisco - Cristian Iorga

Carmen - Ioana Cheregi

Ignacio - Vlad Chico

Carolina - Raluca Mara

 

 

 

1185 vizite
Distribuie pe