Locale Altele
Sambata, 29 Ianuarie 2022
Sam, 29 Ian 2022
Dublă sărbătoare la APM Satu Mare
APM Satu Mare  - Sambata, 3 Octombrie 2015

Colectivul Agenţiei pentru Protecţia Mediului împreună cu colegii pensionari au sărbătorit două evenimente importante în viaţa instituţiei: 25 de ani de înfiinţarea  APM şi Ziua Mondială a Persoanelor Vârstnice.

Cu această ocazie au vizitat Uzina de biogaz din Ardud , moment aşteptat cu nerăbdare fiind cel mai important obiectiv de mediu cu care se mândreşte comunitatea sătmăreană. A urmat vizitarea primăriei, unde primarul Ovidiu Duma, profund impresionat de iniţiativa agenţiei, a adresat colectivului  un călduros La mulţi ani  după care a prezentat principalele realizări ale oraşului Ardud. Directorul APM, Elisabeta Bekessy a prezentat retrospectiva celor 25 de ani, punctând realizările remarcabile ale instituţiei, după care Heim Iuliu, primul director al agenţie,i şi-a adus aminte cu nostalgie de anii petrecuţi împreună, de principalele realizări şi totodată a apreciat realizările din oraşul Ardud.


Lupan Gheorghe, în calitate de fost inspector şef şi director al agenţiei şi care a pus bazele realizării sediului instituţiei a apreciat consecvenţa cu care APM sărbătoreşte an de an Ziua Mondială  a Persoanelor Vârstnice invitând de fiecare dată pe  foştii colegi cu care retrăiesc clipele petrecute împreună.

Tarţa Aurica fost contabil  a subliniat emoţia cu care aşteaptă an de an să se întâlnească cu foştii colegi, momente care o marchează profund şi îşi pune adesea întrebarea dacă şi în anul care vine se va putea bucura de aceste clipe frumoase.

La finalul festivităţii Elisabeta Bekessy a oferit atât colegilor pensionari, cât şi tuturor membrilor colectivului APM, ca simbol al evenimentului, un album cu imagini realizate de-alungul anilor, cu ocazia acţiunilor  desfăşurate de Ziua  Mondială  a Persoanelor Vârstnice.

Un ultim moment a fost vizitarea cetăţii din Ardud după care a urmat o bine meritată masă festivă.

 

1187 vizite
Distribuie pe