Locale Altele
Joi, 16 Septembrie 2021
Joi, 16 Sept 2021
„O grămadă de kufli”, premiera teatrului de păpuși Brighella
Trupa Harag Gyorgy  - Vineri, 23 Octombrie 2015

Povestea plină de aventuri scrisă de Dániel András este animată de teatrul de păpuși Brighella al Teatrului de Nord, în regia lui Rumi László și cu participarea păpușarilor Nagy Anikó și Nagy Tamás.

Realizarea decorului și a păpușilor este semnată de echipa alcătuită din Rumi Borbála, Zámori Eszter și Szűcs Zsolt.

Spectacolul, cu premiera pe data de 23 octombrie, este realizat pe baza a trei povestiri selectate din cele trei volume de povești ale căror protagonoști sunt aceste vietăți ieșite din comun, numite kufli.

Nu e corn. Nu e râmă. Nici fasole, nici pietricică. E kufli. Un Kufli seamănă cu multe lucruri, dar nici nu seamănă cu nimic. Sare ca o minge, cu toacă nu este. E colorat ca o bomboană, cu toate că nu se poate mânca. Este mare, este mic. Este gras și este slab. Vin și pleacă, niciodată nu se știe încotro se îndreaptă... (Dániel András)

Bilete pentru spectacol se pot achiziționa la agenția teatrală de pe strada Horea de luni până vineri între orele 10.00 și 17.00 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului. Pentru informații suplimentare ne puteți contacta prin telefon, 0261-712106, sau e-mail szervezes@harag.eu.

 

 

771 vizite
Distribuie pe