Locale Altele
Marti, 28 Septembrie 2021
Marti, 28 Sept 2021
La Biblioteca Județeană se va lansa un roman fantasy 100% românesc
Biblioteca Județeană Satu Mare  - Duminica, 29 Noiembrie 2015
Biblioteca Județeană Satu Mare sub auspiciile Consiliului Județean Satu Mare organizează miercuri, 2 decembrie 2015, de la ora 16.00  la Sala de lectură Gheorghe Bulgăr lansarea unui roman fantasy 100% românesc „Haiganu. Fluviul Șoaptelor”, editura HAC! BD intră pe piața de carte, după ce a reaprins în România pasiunea pentru benzile desenate prin revistele „HAC. (Harap alb continuă) și „TFB” (Tinerețe fără bătrânețe).

Despre ”Haiganu. Fluviul Șoaptelor”

Cu ”Fluviul Șoaptelor”, Marian Coman îți deschide poarta către un univers straniu, în care unele personaje îți vor aminti, ca prin vis, de poveștile copilăriei, iar altele îți vor popula coșmarurile. Aflat la granița dintre fantasy și horror, ”Fluviul șoaptelor” îți dezvăluie fascinanta întâlnire dintre un zeu decăzut și un copil cu puteri miraculoase. 

Romanul este prima parte dintr-o trilogie ce-l are încentru pe Haiganu, singurul dintre Cei Mari ce colindă prin lume.

”Haiganu. Fluviul  Șoaptelor” metabolizează elemente din mitologia traco-dacă și din folclorul popular pe care le transformă în ceva cu totul nou. Ilustrat de graficianul Andrei Moldovan, romanul ”Haiganu. Fluviul Șoaptelor” te va purta pe tărâmuri populate de magi și de ființe grotești, într-o alergare continuă pentru salvareac opilăriei și a lumii întregi.

Despre Marian Coman

Scriitor și jurnalist, Marian Coman este laureatul mai multor premii naționale dedicate literaturii F&SF și al unui premiu al Convenției Europene de Science-Fiction. A scrisvolumele ”Nopți albe, zile negre”, ”Testamentul de ciocolată”, ”Teoria flegmei. Apel la mitocănie” și ”Fingers and other fantastic stories”, iar povestirile sale au fost incluse în numeroase antologii. În prezent este unul dintre scenariștii revistelor profesioniste de bandă desenată”Harap Alb continuă” și ”Tinerețe fără bătrânețe”.1576 vizite
Distribuie pe