Locale Altele
Luni, 27 Septembrie 2021
Luni, 27 Sept 2021
Spectacol artistic de Ziua Internațională a Femeii la Carei
Centrul Cultural Carei  - Marti, 8 Martie 2016

Luni, 7 martie 2016, de la ora 18, în sala „Deák Endre” a Centrului Cultural Carei a avut loc spectacolul artistic organizat de Direcția de Cultură Carei și Centrul Cultural Carei, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.


Evenimentul i-a avut ca protagoniști pe tinerii care frecventează cercurile Centrului Cultural și a cuprins muzică și dans popular, muzică ușoară, dans modern și poezie.     


Programul a fost susținut de solistele Mălina Latiș, Csőkör Tamara, Tania Gabor și Larisa Latiș,pregătite de prof. Szűcs József, care auinterpretat mai multe melodii de muzică ușoară din repertoriul național și internațional, ansamblul Ceatăra, coordonat de prof. Adrian Pașca, cu grupul de soliștimici, cu soliștii Daiana Cășuț, Florin Borobei, Denisa Vasile și grupul de dansatori care au prezentat un program de cântece și dansuri populare românești,


Ansamblul Rekettye, coordonat de BiróIstván, Agárdi Eva și Varga Norbert, cu grupul de fluierași,grupul de cântăreți la țiteră și grupul de dans, care auprezentat dansuri și cântece populare maghiare, grupul Rotte Rose, coordonat de Szűcs Endre,care a prezentat un dans popular german și trupa Magic Dance,coordonată de Raluca Păvăluc, care a prezentat mai multe dansuri moderne.


Elevii Balogh Sandra, Anda David, Darius Duțescu și Ónodi Bianka, coordonați de Szolomájer Timea și Adrian Ștefănuți au recita tmai multe poezii dedicate mamei.      Prezentatorii evenimentului au fost Vitéz Júlia și Adrian Ștefănuți.     


La finalul spectacolului, tinerii artiști au fost recompensați cu ropote de aplauze de publicul numeros prezent în Sala de spectacole a Centrului Cultural din Carei.

1056 vizite
Distribuie pe