Locale Altele
Marti, 3 August 2021
Marti, 3 Aug 2021
Concertul „Mind halalig Beatles” de la Carei a avut un real succes
Centrul Cultural Carei  - Vineri, 18 Martie 2016

Concertul „Mind halalig Beatles” susținut de Cserey Csaba, Rappert-Vencz Gábor, Nagy Csongor Zsolt și Péter Attila Zsolt s-a bucurat de un mare succes în rândul careienilor.

Toate scaunele din sala de spectacole ”Deak Endre” a Centrului Cultural au fost ocupate de spectatorii dornici să cânte șlagărele celor de Beatles, alături de actorii-muzicieni ai trupei Harag György de la Teatrul de Nord din Satu Mare, care au lansat acest original proiect încă din 2008.

Toți cei prezenți au aplaudat și au răsplătit cu aplauze îndelungate prestația artiștilor, au cântat alături de ei toate șlagărele compuse de John Lennon sau Sir Paul McCartney și au savurat monentele pline de umor dintre melodii.

Un moment aparte l-a reprezentat mini recitalul susținut de Péter Attila Zsolt la un instrument mai special, numit ”ukulele”.

Pe tot parcursul concertului, membrii formației au folosit mai multe instrumente printre care chitara electrică, acustică și semi acustică, pianul, chiatara bass, muzicuța, tobele și cajonul. 

Concertul de joi de la Carei a fost unul de neuitat atât pentru spectatori, cât și pentru cei patru artiști, care s-au simțit deosebit de impresionați de primirea călduroasă de care au avut parte.

703 vizite
Distribuie pe