Locale Altele
Joi, 16 Septembrie 2021
Joi, 16 Sept 2021
Teatrul de Păpuși Brighella susține spectacolul „O grămadă de Kufli”
Trupa Harag Gyorgy  - Vineri, 18 Martie 2016

Teatrul de Păpuși Brighella sărbătorește și în acest an Ziua Internațională a Teatrului de Păpuși cu un spectacol pentru copii programat în sala studio Ács Alajos pe data de 21 martie începând cu ora 10.00. Este vorba despre spectacolul „O grămadă de Kufli”.

Teatrul de Păpuși Brighella se alătură și în această stagiune evenimentului Ziua Internațională a Teatrului de Păpuși - Sărbătoarea fără Frontiere a Păpușarilor Maghiari, eveniment menit să  popularizeze programul atelierelor păpușarilor din Bazinul Carpatic.

Povestea abordează pățaniile acestor viețuitoare numite Kufli, o poveste scrisă de Dániel András în regia lui Rumi László, invitat, laureat al premiului Blattner. Spațiul și păpușile au fost realizate de Rumi Borbála, Zámori Eszter, Szűcs Zsolt, iar acompaniamentul muzical este asigurat de Nagy Anikó. Distribuția: Nagy Anikó și Nagy Tamás. Regia tehnică: Liegner Zsolt.

Nu e corn. Nu e râmă. Nici fasole, nici pietricică. E kufli. Un Kufli seamănă cu multe lucruri, dar nici nu seamănă cu nimic. Sare ca o minge, cu toacă nu este. E colorat ca o bomboană, cu toate că nu se poate mânca. Este mare, este mic. Este gras și este slab. Vin și pleacă, niciodată nu se știe încotro se îndreaptă...  (Dániel András)

Spectacolul este recomandat spectatorilor cu vârsta peste 4 ani. Durata spectacolului este de 45 de minute.

739 vizite
Distribuie pe