Locale Altele
Marti, 28 Septembrie 2021
Marti, 28 Sept 2021
„Micul Prinț”, în premieră la Casa de Cultură a Sindicatelor
Teatrul de Nord Satu Mare  - Miercuri, 6 Aprilie 2016

Secția română a Teatrului de Nord Satu Mare vă invită marți 12 aprilie, la ora 17.00, în sala mare a Casei de Cultură, la premiera spectacolului ”Micul prinț” adaptare după Antoine de Saint-Exupéry, regia Marius Costache. Decorul și costumele sunt realizate de Alexandru Radu, iar păpușile de Marius Costache.

Joacă actorii: Raluca Mara, Sergiu Tăbăcaru, Andreea Mocan și Cristian But.

Preț bilet: 20 lei pentru adulți, 15 lei pentru copii.

„Când un om mare, să zicem un aviator, știe că un desen cu o pălărie nu e o pălărie, ci un șarpe boa care a înghițit un elefant, iar unei flori nu îi mai este frică de tigri și de ghearele lor, înseamnă că vede cu ochii unui copil. Iar când omul acesta mare acceptă prietenia unei vulpi îmblânzite, înseamnă că un copil, un prinț între copii, se bucură de oaia mititică din lădița desenată de omul cel mare. Și dacă nu vedeți oaia din lădiță, e pentru că ochii nu pot să pătrundă în miezul lucrurilor. Limpede vezi numai cu inima. Așa ne învață Micul Prinț, care la rândul lui, așa a învățat de la vulpea care a vrut să fie îmblânzită.” (Marius Costache)

micul prinț după Antoine de Saint-Exupéry

Regia artistică și păpușile: Marius Costache

Scenografia: Alexandru Radu

Distribuția:

Prințul - Raluca Mara

Aviatorul, Businessman-ul - Sergiu Tăbăcaru

Floarea, Vulpea, Vanitosul - Andreea Mocan

Regele, Bețivul, Lampagiul, Șarpele - Cristian But

Biletele se pot cumpăra de la AGENȚIA TEATRALĂ (Casa de bilete), str. Horea nr. 6. Program: Luni - Vineri: 10.00 - 17.00; Sâmbătă: 10.00 – 13.00 sau cu o oră înainte de începerea spectacolului (la intrarea Casei de Cultură)

Telefon: 0261712106; e-mail: teatruldenord@gmail.com

 

Tags: premiera  spectacol  micul print  
889 vizite
Distribuie pe