Locale Altele
Duminica, 28 Noiembrie 2021
Dum, 28 Nov 2021
Diplomă de excelență pentru George Vulturescu
Prefectura Satu Mare  - Miercuri, 6 Aprilie 2016

Prefectul judeţului Satu Mare, Radu Bud i-a înmânat miercuri, 06 aprilie 2016, o diplomă de excelenţă directorului Direcţiei pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional a judeţului Satu Mare, George Pop Silaghi alias George Vulturescu.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu i-a mulţumit acestuia pentru întreaga sa activitate, dar mai ales pentru moştenirea culturală pe care o lasă sătmărenilor. La rândul său, Vulturescu i-a oferit prefectului cel mai recent volum al său, „Cartea de la Satu Mare”.

Prin diploma emisă de către Ministerul Culturii şi semnată de ministrul Vlad Alexandrescu se mulţumeşte lui George Vulturescu pentru activitatea depusă în slujba culturii române, pentru dăruirea şi întreaga carieră profesională şi editorială, pentru promovarea valorilor culturale şi literare sătmărene, în context naţional şi european.

Având în vedere că începând cu data de 18 martie 2016 George Vulturescu s-a pensionat, această diplomă reprezintă şi o recunoaştere a activităţii de 20 de ani depuse în fruntea Direcţiei pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional a judeţului Satu Mare.

Evenimentul s-a desfăşurat în cabinetul prefectului judeţului Satu Mare, în acest cadru fiind prezenţi toţi angajaţii Direcţiei pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional a judeţului Satu Mare. 

Tags: prefect  george vulturescu  premiat  diploma  excelenta  
827 vizite
Distribuie pe