Locale Altele
Joi, 21 Septembrie 2023
Joi, 21 Sept 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Expoziţie de deschidere a Zilelor Culturale Sătmărene
Stela Tudor  - Vineri, 3 Aprilie 2009

Aproape 100 de lucrări aparţinând artiştilor plastici din cadrul Asociaţiei „Casa Creaţiei Sătmărene” sunt expuse începând de vineri în holul Primăriei Satu Mare.

Lucrările, constând în pictură, grafică, sculptură şi fetru, sunt realizate de 22 dintre artiştii de la Casa Creaţiei, iar cei care doresc să le vadă pot să viziteze expoziţia până în data de 5 iunie.

 

La vernisajul expoziţiei, care deschide seria manifestărilor Zilelor Culturale Sătmărene, pe lângă autorii lucrărilor au participat primarul Iuliu Ilyes, Felician Pop - directorul Centrului de Creaţie Satu Mare, precum şi angajaţi ai Primăriei.

Preşedintele Asociaţiei Artiştilor Plastici „Casa Creaţiei Sătmărene”, Gergely Csaba, a afirmat că expoziţiile colective sau individuale organizate în ţară sau străinătate de membrii asociaţiei au ajuns deja la numărul 2000, artiştii plastici fiind deosebit de apreciaţi de fiecare dată.

La vernisaj au fost prezenţi şi 14 elevi germani din oraşul înfrăţit Wolfenbuttel, care se află de o săptămână la Satu Mare în cadrul unui schimb de experienţă.

Tags: expozitie  casa  creatiei  
2686 vizite
Distribuie pe