Locale Altele
Duminica, 28 Noiembrie 2021
Dum, 28 Nov 2021
Andrada Bârsăuan invită sătmărenii la un spectacol inedit
Anișoara Ienășoiu  - Joi, 21 Aprilie 2016

Tânăra interpretă de muzică populară, Andrada Bârsăuan, invită sătmărenii să participe la lansarea albumului „Bade, ochi de viorele” ce va avea loc în data de 5 mai, începând cu ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare.

Evenimentul oferă sătmărenilor posibilitatea de a se delecta cu voci cunoscute din lumea folclorului precum Petrică Mureșan, Nastancuța Iuga, Vasile Coca, Ionela Moruțan, Ciprian Picovici, Sânziana Toader, Ioana Pricop și Dragoș Nistor, Iulia Bucur, Alina Ceuca, Ovidiu Furnea, Bianca Stan, Ionuț Sima, Mădălina Mirza și Bianca Botișan. Întregul spectacol va fi acompaniat de orchestra condusă de dirijorul Flaviu Dan.

Artista sătmăreancă dedică primul ei album celui care i-a furat inima cu câțiva ani în urmă. Este vorba de fotbalistul formației CFR Cluj, Cornel Ene, Totodată, dorește să demonstreze că muzica populară nu și-a pierdut farmecul și ocupă un loc important chiar și în inimile tinerei generații.

Pentru cei ce nu o cunosc pe Andrada, solista poate fi caracterizată drept o fire optimistă, mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie.

Talentul sătmărencei a ieșit la iveală încă de la o vârstă fragedă, când la varsta de 8 ani a cantat la aniversarea tatălui ei.

Profesorul Nicolae Miclăuș de la Palatul Copiilor a fost omul care a ajutat-o să își modeleze vocea, iar acum Andrada a reușit să se facă remarcată chiar și printre artiștii cu o experiență vastă în domeniu, iar la cei 20 de ai săi a urcat pe scene de renume din România și a cântat în cadrul mai multor emisiuni TV de folclor, atât pe posturi locale, cât și naționale.

 

 

Tags: andrada barsauan  lansare  album  
2696 vizite
Distribuie pe