Locale Altele
Joi, 28 Septembrie 2023
Joi, 28 Sept 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Paradă a maşinilor de epocă la Cluj
Florin Răchitan  - Vineri, 10 Aprilie 2009

În cadrul manifestărilor „Primăvara Clujului de altădată”, Clubul Vehiculelor de Epocă, în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca, organizează în capitala Ardealului, în perioada 10 – 12 aprilie, o expoziţie şi o paradă a maşinilor de epocă, la care sunt aşteptaţi şi sătmărenii pasionaţi de eleganţa acestor regine ale şoselelor.

La eveniment au fost invitaţi cei mai cunoscuţi colecţionari din România, care îşi vor prezenta maşinile fabricate în perioada interbelică şi vor oferi vizitatorilor ocazia să se plimbe cu ele.

 

În prima zi, vineri, începând cu ora 16 şi până după miezul nopţii va fi deschisă o expoziţie la Polus Center, în cadrul căreia cei interesaţi vor putea chiar să cumpere automobilele expuse.

 

Deschiderea oficială a manifestării va avea loc sâmbătă dimineaţa, la ora 9, în Parcul Central, după care va urma parada şi plimbările cu maşinile de epocă. La fel se vor desfăşura manifestările şi duminică, iar în cele două zile de week-end atmosfera va fi întreţinută de Fanfara Forte-Fortissimo.

 

Evenimentul este recomandat de Satu Mare Online, partener media.

Tags: masini  epoca  parada  cluj  
2059 vizite
Distribuie pe