Locale Altele
Luni, 20 Septembrie 2021
Luni, 20 Sept 2021
„Îndrăgostiții din Ancona II”, în premieră la Casa de Cultură
Teatrul de Nord Satu Mare  - Joi, 16 Iunie 2016

Secţia română a Teatrului de Nord vă invită la continuarea comediei muzicale „Îndrăgostiţii din Ancona” de Vajda Katalin, regia artistică Andrei Mihalache, scenografia Cristian Gătina.

Textul a fost tradus de Agneta Tămaş şi adaptat pentru specificul local de Andrei Mihalache. De pregătirea muzicală s-a ocupat Dorin Griguţă, iar de coregrafie Gabriela Tănase.

Din distribuţie fac parte actorii: Carmen Frățilă, Stelian Roșian, Ioana Cheregi, Cornel Miron, Anca Dogaru, Ciprian Vultur, Crina Andriucă, Andrei Stan, Andreea Mocan, Roxana Fânață, Sergiu Tăbăcaru, Cristian But, Cristian Dan.

Premiera are loc duminică 19 iunie, la ora 19.00, în Sala Mare a Casei de Cultură și sunt valabile abonamentele Premieră ”Ştefan Mareş” și ”Vasile Savinescu”.

Biletul costă 30 de lei pentru toate categoriile de public.

Îndrăgostiții din Ancona - reloaded sau Ancona II - „De ce la orice succes, fie el film, carte sau piesă de teatru există musai și o continuare?!... Batman, vodca ”Săniuța”, mezelurile ”Matache Măcelaru"”, ”Superman”, ciocolata cu rom... Tocmai pentru că rețeta a prins și este știut că, decât să inventezi o nouă rețetă, o gătești încă o dată pe cea veche și mai adaugi ceva ingrediente.

Mirodeniile ”Anconei II” sunt noile personaje și noii actori și actrițe - unii chiar noi de tot -care alături de cei vechi se înhamă să tragă la carul comediei într-o lume din ce în ce mai tristă... E sfârșit de stagiune!... Se termină școala!... Calendarul sugerează buzunarului că se-apropie concediile și vacanța... S-a semi-inaugurat clădirea Teatrului de Nord cu bucurie în contumacie... Au fost alegeri... Și, taman acu", noi montăm în premieră națională o piesă maghiară; e drept, translată și transhumată în Moldova mioritică... Vorba ceea: ”ce-i trebuie chelului tichie de mărgăritar?!”... Dar alianța - singura durabilă - între munca noastră și zâmbetele și aplauzele dumneavoastră ne face să vă propunem continuarea poveștii din ”Îndrăgostiții din Ancona” cu inima plină și deschisă!” (Andrei Mihalache)

Biletele se pot cumpăra de la AGENȚIA TEATRALĂ (Casa de bilete), str. Horea nr. 6. Program: Luni - Vineri: 10.00 - 17.00. Sâmbătă: 10.00 – 13.00 sau cu o oră înainte de începerea spectacolului (la intrarea Casei de Cultură)..
Tags: indragostitii din ancona ii  premiera  casa de cultura  
1143 vizite
Distribuie pe