Locale Altele
Sambata, 3 Decembrie 2022
Sam, 3 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ziua Zero a Street Music Festival a avut loc la Carei
Centrul Cultural Carei  - Vineri, 1 Iulie 2016

Joi, la Carei a avut loc Ziua Zero a Street Music Festival care are loc în perioada 1-3 iulie la Satu Mare.

Evenimentul s-a desfășurat în două locații și s-a bucurat de prezența unui public numeros, iubitor de muzică.

La Amfiteatru, pe scena Polipol, manifestarea a debutat cu Mister Nicu, care a reușit să adune în jurul său un număr impresionant de copii, care au dansat și au cântat alături de primul invitat al serii. Apoi au urmat două concerte: al sătmărenilor de la Ash Band (cel mai apreciat recital al festivalului) și a celor de la Pojekt Akustik din Ungaria, ambele formații interpretând atât piese proprii, cât și prelucrări din repertoriul internațional, într-o formă acustică și semi-acustică.

Pe platoul din fața Monumentului Ostașului Român au evoluat tinere talente ale muzicii ușoare careiene: Castelanii Acoustic Project ( Borbey Patricia, Deak Alina, Latiș Larisa, Latiș Mălina, Pop Niculina, acompaniate la chitară și pian de către prof. Szűcs József), precum și Vitéz Julia & Putovits Ábel acoustic project.

Careienii au reușit să cucerească publicul prezent prin originalitate, talent și calitatea repertoriului ales. Cei prezenți au avut parte și de două recitaluri surpriză, susținute de dna Koponyi Maria, cea mai tânără solistă a Castelanilor din anii 60 și Nagy Anita, una dintre cele mai apreciate soliste de muzică ușoară a Centrului Cultural Carei.

Evenimentul de la Carei a fost realizat de către Asociația Tinerilor Sătmăreni și Direcția de Cultură Carei, cu sprijinul DRÄXLMAIERGroup, Polipol și a altor parteneri. Partener de comunicare DigiMobil. 

Direcția de Cultură Carei aduce mulțumiri tuturor celor care s-au implicat în acest proiect: dlui Butka Gergo, artiștilor, voluntarilor, partenerilor media, sponsorilor, Spitalului Carei, Poliției, Poliției Locale, Jandarmeriei, precum și publicului care a participat la acest eveniment. 

Tags: street music festival  ziua zero  carei  
1540 vizite
Distribuie pe