Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Street Music Festival la Satu Mare
Florin Răchitan  - Vineri, 1 Iulie 2016

Cea de-a treia ediţie a Festivalului Muzicii de Stradă a început vineri seara pe toate cele cinci scene amplasate în diferite puncte ale Centrului Vechi al Sătmarului, împrejurimile fiind asaltate încă de la primele concerte de sute de sătmăreni dornici să se relaxeze pe acest gen de muzică şi să petreacă o seară frumoasă împreună cu prietenii sau familia.
Scena mare, cea a sponsorului principal DRÄXLMAIER Group, este instalată în Groapa lui Gyuszi, scena TransPink pe Pasajul Coposu, în mijlocul Parcului Central este amplasată scena Zes Zollner, iar în acest an s-au mai amenajat două scene tematice: scena AutoNet în curtea Muzeului de Artă, cu programe şi surprize incitante pentru public, iar pe scena Rosendahl Industrial se organizează un program pentru tineret în colaborare cu Asociaţia SamStudia. 
În prima zi s-au desfăşurat nu mai puţin de 30 de concerte, în stilurile blues, acoustic, intrumental şi world music, sâmbătă va cânta la Satu Mare în premieră Band of Streets, cu hiturile disco ale anilor 90, iar muzicienii vor cânta şi "la liber" pe străzile Sătmarului.
Duminică se va ajunge la punctul culminant, deoarece în oraş sosesc muzicienii olandezi de la Balcony Players, care cutreieră lumea şi ne vor oferi un spectacol extraordinar de world music, după care juriul format din Petruska Andras si Koszorús Krisztina va desemna câştigătorul competiţiei muzicale, cel care va câştiga suma de 2.000 de euro oferită de GotecRom. Festivalul se va termina cu o sesiune de jamming.
Sponsorul principal al evenimentului este DRÄXLMAIER Grouppartenerul în comunicare este DigiMobil. Sponsorii evenimentului sunt Goodwill Consulting, TBA Romania şi Roland Corp. Partenerii în organizare sunt PRO Music Stage şi GerBog, invitaţii din alte ţări sunt găzduiţi de Hotel Dana 2. 

Programul complet poate fi consultat AICI.

Tags: street  music  festival  
3754 vizite
Distribuie pe