Locale Altele
Marti, 5 Iulie 2022
Marti, 5 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Salonul de Artă Fotografică „Vasile Venig Laszlo”, la a III-a ediție
Centrul Cultural Carei  - Luni, 4 Iulie 2016

Salonul de artă fotografică Vasile Vénig László a ajuns la cea de-a treia ediţie. Anul trecut, salonul a fost organizat sub patronajul Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFRO).

În acest an, manifestarea a căpătat un caracter internaţional, fiind organizată sub patronajul Asociaţiei Internaţionale a Artiştilor Fotografi (FIAP). Ultimul eveniment fotografic de o asemenea amploare a avut loc la Carei înainte de 1989, când Fotoclubul 9 Mai Carei a organizat oexpoziţie internaţională sub denumirea de Inter Club.

În ultima perioadă, Fotoclubul Vasile Vénig László a devenit unul dintre principalele mijloace de promovare a Careiului, după Castelul Karolyi.

Datorită muncii asidue a membrilor săi, Fotoclubul Vasile Vénig László a devenit un adevărat brand, recunoscut pe plan naţional şi internaţional. La ediţia din acest an a Salonului de artă fotografică Vasile Vénig László se pot înscrie artişti fotografi din întreaga lume.

Fotografiile vor fi evaluate de un juriu format din artişti fotografi din ţară şi străinătate, recunoscuţi pe plan mondial.

Formularele de înscriere în concurs, disponibile în trei limbi, pot fi descărcate de pe pagina visitcarei.ro sau de pe site-ul FIAP.

RO: http://www.visitcarei.ro/index.php/home-ro/88-salonului-de-arta-fotografica-vasile-venig-laszlo-editia-a-iii-aHU:http://www.visitcarei.ro/index.php/hu/fooldal/66-magyar/ajanlat/200-iii-vasile-venig-laszlo-fotopalyazatENG:http://www.visitcarei.ro/index.php/en/home/340-vasile-venig-laszlo-artistic-photography-salon-3rd-edition 

 

 

Tags: arta fotografica  vasile venig laszlo  carei  
1138 vizite
Distribuie pe