Locale Altele
Duminica, 28 Noiembrie 2021
Dum, 28 Nov 2021
S-a deschis expoziţia de artă plastică de la Castelul Karolyi
Centrul Cultural Carei  - Luni, 19 Septembrie 2016

Duminică, 18 septembrie 2016, de la ora 12.30 în Sala de Expoziţii de la parterul Castelului Károlyi din Municipiul Carei a avut loc vernisajul expoziţiei de artă plastică organizată de Asociaţia Artistică „Câmpia Mureşană”.     

Adrian Ştefănuţi, referent în cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” a deschis şi moderat evenimentul, apoi a luat cuvântul Hágó Nándor, şef de secţie la

Muzeul Municipal Carei, care a prezentat detalii despre expoziţie, după care Czirjél Lajos, preşedinte al Asociaţiei Artistice„Câmpia Mureşană” a expus publicului detalii despre tabăra de creaţie în urma căreia s-a realizat această expoziţie.

Momentele artistice au fost realizate de Némethi Tamara şi Larisa Latiş, care au prezentat două melodii de muzică uşoară.

Solistele au fost pregătite de prof. Szűcs József. Tânărul violonist Kozma Máté a interpretat la vioară „The Boy Paganini Fantasia”.     

În cadrul expoziţiei sunt prezentate lucrări de diverse genuri, de la pictură, la fotografie sau sculptură, realizate atât de artişti aflaţi la debut cât şi de artişti consacraţi atât din ţară, cât şi din străinătate, în taberele de ncreaţie organizate în localităţile Band, Berghia, Mădăraş, Sântioana de Mureş.

Expoziţia poate fi vizitată în perioada 18-30 septembrie, conform programului Muzeului Municipal Carei.     

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul: Consiliului Judeţean Mureş, Consiliului Judeţean Satu Mare, Muzeului Judeţean Satu Mare, Centrului de promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” şi al Fundaţiei Communitas.   

 

Tags: expozitie arta plastica  castelul karolyi  carei  
840 vizite
Distribuie pe