Locale Altele
Vineri, 25 Iunie 2021
Vin, 25 Iun 2021
„Autobahn” se joacă vineri la Casa de Cultură a Sindicatelor
Teatrul de Nord Satu Mare  - Luni, 19 Septembrie 2016

Înainte de Festivalul de la Oradea, spectacolul „Autobahn” se joacă la Satu Mare, vineri, 23 septembrie, de la ora 19.30 în Sala Amfiteatru a Casei de Cultură a Sindicatelor.

Spectacolul stagiunii trecute, „Autobahn” de Neil LaBute, regizat de Laura Moldovan, cu Ioana Cheregi și Andrei Stan, participă în concurs la cea de-a XXII-a ediție a ”Festivalului de Teatru Scurt” de la Oradea, luni 26 septembrie (ora 21.00 - Centrul pentru promovarea turismului).

Vineri 23 septembrie, de la ora 19.30, în Amfiteatrul Casei de Cultură îi puteți vedea sau revedea pe cei doi tineri și talentați actori într-un spectacol sincer și emoționant.

Un bărbat și o femeie, o mașină, adevăr, minciună, orgoliu, timiditate, neputință, iubire, viteză... O călătorie în interiorul unui cuplu care pleacă la ”drum” printr-un ”accident”. În limitele fizice ale unui automobil, conflictele se întind pe întreaga gamă de emoții care pot apărea între două persoane.

Spectacol este nerecomandat minorilor sub 16 ani!

Preț bilet: 20 lei/15 lei (pentru elevi, studenți, pensionari)

Biletele se pot cumpăra de la AGENȚIA TEATRALĂ (Casa de bilete), str. Horea nr. 6 sau cu o oră înainte de începerea spectacolului (la intrarea Casei de Cultură).

Tags: autobahn  spectacol  sala amfiteatru  
702 vizite
Distribuie pe